H Μελίνα Νικολαΐδη μάς έδειξε το νέο της σπίτι στην Αγγλία φορώντας το ωραιότερο red look

H Μελίνα Νικολαΐδη μάς έδειξε το νέο της σπίτι στην Αγγλία φορώντας το ωραιότερο red look

H Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι στο Λονδίνο. Το νέο TikTok video, το υπέροχο look και τα μποτάκια που δεν αποχωρίζεται αυτή τη σεζόν.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Η νεαρή κοπέλα και η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή είχαν ταξιδέψει μαζί στη Βρετανική πρωτεύουσα για να βρουν σπίτι και να τακτοποιήσουν διάφορες άλλες εκκρεμότητες.

Η 19χρονη πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα όπου έκανε διακοπές με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και πέρασε ποιοτικό χρόνο με οικογένεια και φίλους.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση του με την Μελίνα ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης εξήγησε: «Πάει πολύ καλά με τη Μελίνα. Ήταν εδώ, τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και πολλές υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο».

H προετοιμασία της Μελίνας πριν την έξοδο με φίλες

Πριν λίγες εβδομάδες η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο και στις ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις και πόσταρε ένα νέο video στο TikTok όπου έχει ενεργή παρουσία. Η 19χρονη μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στυλιστικά tips αλλά και τη beauty ρουτίνα της.

MELINA1.jpg

Πριν από μερικές ώρες η 19χρονη δημοσίευσε ένα ακόμη Get ready with me βίντεο στο οποίο ανέλυσε όλα τα βήματα που κάνει για το μακιγιάζ της πριν από μια έξοδο στην πόλη με φίλες. Φορώντας γκρι κοντομάνικο μπλουζάκι η Μελίνα ξεκίνησε να μιλά στον φακό και απέδειξε πόσο φυσικά όμορφη είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

melina2.jpg

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε το υπέροχο και άνετο look που δημιούργησε η Μελίνα για τη βόλτα της, συνδυάζοντας το κόκκινο πλεκτό φόρεμά της με καφέ western μποτάκια.

Το συγκεκριμένο outfit είναι απόλυτα νεανικό, κομψό και μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπη τόσο σε μια πρωινή αλλά και απογευματινή εμφάνιση.

Στο background βλέπουμε πλάνα από το σπίτι της 19χρονης στο Λονδίνο όπου το λευκό και το γκρι χρώμα πρωταγωνιστούν στον χώρο. Ένα μεγάλο χαλί, ένα γυάλινο τραπέζι και ένας πίνακας ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

Στο video που ακολουθεί θα δεις τη beauty ρουτίνα της Μελίνας καθώς και νέα πλάνα από το σπίτι της στο Λονδίνο.

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα μποτάκια που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ

Κακά τα ψέματα, όλες μας έχουμε αυτό το αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε και το φοράμε με όλα (σχεδόν) τα ρούχα μας. Η Μελίνα Νικολαΐδη μέσα από τις αναρτήσεις της μας έδωσε να καταλάβουμε πόσο πολύ αγαπά τα western μποτάκια, τα οποία έχει αγοράσει σε αρκετά χρώματα ώστε να κάνει mix and match συνδυασμούς.

Η νεαρή κοπέλα τα επιλέγει τόσο για τις πρωινές αλλά και για τις βραδινές της εξόδους αφού είναι άνετα, στυλάτα και ταιριάζουν με τα πάντα όπως mini φορέματα, παντελόνια και φούστες.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi