Η Θέμις Μπαζάκα φτάνει στη Μάγισσα μαζί με τον γνωστό - άγνωστο πατέρα της Θεοφανώς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Θέμις Μπαζάκα φτάνει στη Μάγισσα μαζί με τον γνωστό - άγνωστο πατέρα της Θεοφανώς

Η Κυπριανή και ο Τζανέτος καταφθάνουν στη Μάνη και η Μάγισσα δεν θα είναι πια η ίδια. Ούτε καν η Έλλη Τρίγγου που την υποδύεται. 

Ενώ η διαμάχη μαίνεται ανάμεσα στους ισχυρούς της Μάνης, οι φανς της Mάγισσας δεν σταμάτησαν χθες να διακωμωδούν την αντίδραση της Μεταξίας στον αρραβώνα του Τζανή. Όμως αυτά που έρχονται στη δημοφιλή σειρά δεν είναι τόσο ευχάριστα. Δύο πρόσωπα έρχονται στη Μάνη για να τα ανατρέψουν όλα. Η Θέμις Μπαζάκα και ο άγνωστος - αλλά γνωστός, πατέρας της Θεοφανώς. Λίγο πριν γίνει η αποκάλυψη του δολοφόνου του μωρού.

Τζανέτο εσύ;

Χαρές είχαν χθες στους Λασκαραίους στη Μάγισσα, αλλά δεν χάρηκαν όλοι με τον αρραβώνα του Τζανή. Βασικά, δεν ξέρουμε αν και οι ίδιοι οι μελλόνυνφοι ήταν χαρούμενοι με αυτό το προξενιό - συμφωνία ανάμεσα στους πατεράδες τους. Το Twitter πάντως διασκέδασε αρκετά με το ύφος της Μεταξίας που είδε τον άντρα που αγαπά και αδελφό του άντρα της, να ετοιμάζεται για τον γάμο του. Βλέμμα δολοφονικό.

Θα δούμε όμως αν τελικά φτάσουμε στον γάμο. Η Μεταξία δεν θα αφήσει σε ησυχία τον Τζανή.

https://www.instagram.com/p/CywCjRbrYp7/

Την ίδια στιγμή Λασκαραίοι και Γερακάρηδες συνεχίζουν την κόντρα τους. Στα γεράκια καταφθάνει όμως η μεγάλη Γερακίνα. Η Θέμις Μπαζάκα εμφανίζεται στο κάστρο του Τάσου Νούσια. Ως μητέρα του, θα αλλάξει πολλά. Αν και οι σχέσεις τους πέρασαν κρίση μετά τον δεύτερο γάμο της, τώρα ενώνονται ξανά. Η Κυπριανή είναι μία δυναμική γυναίκα και guess what, θα συμπράξει με την ήδη υπάρχουσα γερακίνα και νύφη της, Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Ο έρωτας στα χρόνια της Μάγισσας: Η «Σταχτοπούτα» Θεοφανώ γίνεται ζευγάρι με τον Μάρκο

Δεν είναι όμως ο μόνος ερχομός στη Μάνη. Όπως έχεις δει στα προηγούμενα επεισόδια, ο Τζανέτος και μικρότερος αδελφός των Λασκαραίων, ζει. Γιώργος Γάλλος και Νίκος Ψαρράς θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη όταν το μάθουν. Αν είσαι πιστή φαν της σειράς, θα είδες τον τυφλό γέροντα ο οποίος σε flashback ως νέος και τραυματισμένος, έδωσε το δαχτυλίδι του. Αυτό το δαχτυλίδι φέρει το οικόσημο των Λασκαραίων.

https://www.instagram.com/p/CyjKlwTKWYL/

Δεν θα εμφανιστεί τόσο απλά. Τα spoilers λένε επίσης πως ο Τζανέτος είναι τελικά και ο πατέρας της Θεοφανώς. Αν αυτό συμβαίνει μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή. Γιατί με αυτό τον τρόπο η Έλλη Τρίγγου είναι κατά το ήμισυ μία Λασκαρίνα! Και αυτό τα αλλάζει όλα. Μα όλα.

Λάβε υπόψη σου και το γεγονός πως ο αδελφός έχει μερίδιο στην οικογενειακή περιουσία. Και ο Μιχαήλ Λάσκαρης δεν θα δεχθεί τόσο εύκολα αυτή την εξέλιξη.