Η Κριστιάνα Μπέττα ευχήθηκε στην Νατάσα Θεοδωρίδου με μια φωτογραφία τους απ' όταν ήταν μωρό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κριστιάνα Μπέττα ευχήθηκε στην Νατάσα Θεοδωρίδου με μια φωτογραφία τους απ' όταν ήταν μωρό

«Σ' αγαπώ ως τον ουρανό» έγραψε στην ανάρτηση της η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μαζί με τις ευχές για τα 53α γενέθλιά της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκλεισε τα 53 στις 24 Οκτωβρίου και τα γιόρτασε με πολύ τραγούδι, αφού έδωσε μια ξεχωριστή exclusive συναυλία στα πλαίσια της στήλης «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» που διοργανώνει συχνά ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 94.9. Εκεί ήταν και ο Mente Fuerte, με τον οποίο μάλιστα τραγούδησαν και παρέα.

Η τούρτα έκπληξη

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης μαζί με τους συνεργάτες της Νατάσας Θεοδωρίδου της έκαναν έκπληξη με μια μεγάλη τούρτα κι εκείνη παραδέχτηκε πως είναι η πρώτη φορά που τα γιορτάζει έτσι με τόσο κόσμο, αφού είναι μια μέρα που δεν αγαπά ιδιαίτερα.

Παρ' όλα αυτά, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και όσους φρόντισαν για την τούρτα και ευχήθηκε τα εξής: «Η ευχή είναι μία κι απ' έξω μου κι από μέσα, να έχουμε όλοι υγεία. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε τα πάντα και να μην σκεφτόμαστε τίποτα, κανέναν, παρά μόνο το πώς να είμαστε χαρούμενοι εμείς - αν κι εφόσον δεν ενοχλούμε κανέναν άλλο. Κι είναι το πιο σημαντικό, το οποίο εγώ τουλάχιστον το έχω στη ζωή μου, θέλω να είμαι ευτυχής, θέλω να ξυπνάω με χαμόγελο πάντα και ειλικρινά σας μιλάω με όσα κι αν συμβαίνουν είναι τόσο εύκολα αυτά που συμβαίνουν ακόμα και τα δύσκολα, που κάθε μέρα ξυπνάω με χαμόγελο. Σας το συνιστώ».

https://www.instagram.com/reel/CyylsZas5kf/

Η #throwback φωτογραφία Νατάσας Θεοδωρίδου και Κριστιάνας

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι οι δυο κόρες της, Κριστιάνα και Ανδριάνα. Η Κριστιάvα, λοιπόν - η κόρη της με τον Τάκη Μπέττα - θέλησε να της ευχηθεί δημόσια κι έτσι ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες τους, μία απ' όταν εκείνη ήταν μωρό κι η Νατάσα Θεοδωρίδου μόλις 24 ετών και μία όπως είναι σήμερα μέσα από το καμαρίνι της μαμάς της. Η Κριστιάvα έγραψε στα greeklish: «Happy Birthday μαμάκα. Σ' αγαπώ ως τον ουρανό».

Οι μοναδικές φωτογραφίες της Νατάσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τις κόρες της και αυτές ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και όποτε τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, την ακολουθούν σε κάθε της εμφάνιση.

Η 29χρονη Κριστιάνα είναι απόφοιτος Νομικής αλλά ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική έχοντας κάνει ήδη κάποιες εκθέσεις, ενώ η 23χρονη Ανδριάνα - η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο - τελείωσε το καλοκαίρι τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στην gallery ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες τους:

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε πει για τις κόρες της και τη σχέση που έχουν οι τρεις τους: «Είναι μια χαρά παιδιά, με τα καλά τους και με τα πιο δύσκολα. Αγαπιόμαστε πολύ. Ποτέ δεν κάθισα να πω «δεν έκανα το ένα και δεν έκανα το άλλο» και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει πως δεν μπορούσες ή πως δεν ήθελες. Πιστεύω κατά βάση πως ό, τι κάνεις, γιατί η ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Εγώ είχα βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω το παιδί μου μαζί στη δουλειά, γιατί κάτι συνέβη εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει. Έκατσε σε μια καρεκλίτσα, μετά κοιμήθηκε λίγο στο καμαρίνι μου, έκανα και εγώ τη δουλειά μου και όλοι μια χαρά. Έμεινα δέκα μέρες με τα παιδιά μου όταν είχα γεννήσει. Και μετά κατευθείαν δουλειά. Γιατί το ήθελα, όχι γιατί, για παράδειγμα, φοβήθηκα μην ξεχαστώ γιατί γέννησα».

34e777d1-natasatheodoridou_346666894_960438355404282_8938663089900935283_n.jpeg

Πιο πρόσφατα η τραγουδίστρια συγκινήθηκε μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την οικογένεια και τους γονείς της, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Η οικογένεια είναι ο πυρήνας, η μικρή κοινωνία και το κέντρο του ανθρώπου. Επειδή έρχονται πολύ νέοι και με ακούνε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έρχεστε και αγκαλιάζετε τη μουσική μου, πρέπει να αγαπάτε τους γονείς σας. Να τους σέβεστε, να τους ακούτε. Είναι τόσο σημαντικά και όμορφα από καρδιάς τα λόγια τους», ενώ συμπλήρωσε «Είναι η άδολη αγάπη, η πιο αγνή αγάπη σε όλο τον κόσμο που δεν θα την συναντήσεις ποτέ και πουθενά. Πρέπει να τους ακούμε γιατί μετά, όταν περνάνε τα χρόνια, έρχονται όλα αυτά και κάθονται κάπου ωραία σε μια πλευρά της καρδιάς και του μυαλού».