Μπόμπα - Τανιμανίδης έκαναν έξοδο με φίλους και μια «παραδοχή» για τη ζωή τους μετά τον γάμο

Μπόμπα - Τανιμανίδης έκαναν έξοδο με φίλους και μια «παραδοχή» για τη ζωή τους μετά τον γάμο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ξέκλεψαν χρόνο για να συναντηθούν με αγαπημένους φίλους. Η τρυφερή selfie του ζευγαριού και το matchy look Μπόμπα-Εξαρχοπούλου.

Μια βραδινή έξοδο μόνο για δύο πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (25/10) η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η influencer- επιχειρηματίας και ο παρουσιαστής συνεχίζουν την ανακαίνιση του σπιτιού τους στην πρωτεύουσα και έχουν βρει προσωρινή στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα όπου μένουν με τις 2χρονες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό των διδύμων και παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους, Μπόμπα-Τανιμανίδης φροντίζουν να αφιερώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η βραδινή έξοδος και η διαπίστωση

Πριν μερικές ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει λίγες ιδιωτικές στιγμές και πραγματοποίησε βραδινή έξοδο με φίλους στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα σε γνωστό bar του Χαλανδρίου.

Η influencer και ο παρουσιαστής συναντήθηκαν με τον Ηλία Μπόγδανο και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου με τους οποίους διατηρούν στενή φιλία τα τελευταία χρόνια.

Screenshot-2023-10-26-101739.png

«Σας αγαπάμε παιδιά», έγραψε η 35χρονη στην ομαδική τους φωτογραφία.

Μετά τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor τα ζευγάρια ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και δίνουν το παρών σε σημαντικές στιγμές των φίλων τους. Μπόγδανος και Εξαρχοπούλου είχαν βρεθεί στη βάπτιση των διδύμων Τανιμανίδη στην Μύκονο και όλοι μαζί πραγματοποιούν συχνές εξόδους στην πρωτεύουσα για φαγητό και ποτό.

H Χριστίνα Μπόμπα αδυνατούσε να πιστέψει πως εκείνη και ο σύζυγός της κατάφεραν να ξεκλέψουν δεύτερη σερί βραδιά μόνο για τους δυο τους και δημοσίευσε μια τρυφερή selfie μέσα από το αυτοκίνητο.

Screenshot-2023-10-26-101833.png

«2ο βράδυ σερί έξω! Αυτό δεν έχει ξανά γίνει!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τα δίδυμα Τανιμανίδη φωτογραφίζουν τους γονείς τους & η Δαλάκα έκανε το πιο γλυκό σχόλιο

Για την έξοδό της η 35χρονη επέλεξε ένα πολύ κομψό και άνετο look που απαρτιζόταν από τζιν παντελόνι καμπάνα, μαύρο δετό πουκάμισο και μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια. Το outfit απογείωσαν η ροζ τσάντα και οι ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες.

Screenshot-2023-10-26-125235.png

Το matchy look Μπόμπα-Εξαρχοπούλου και η φιλία τους

H Χριστίνα Μπόμπα και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αγαπούν ιδιαίτερα η μία την άλλη και συναντιούνται αρκετά συχνά για καφέ, ποτό και βόλτες, τόσο μόνες αλλά και με τα δίδυμα.

chrismpo_1698300938_3221904279420292381_45712480.jpg

Πριν λίγες ώρες οι δύο φίλες έκαναν matchy-matchy εμφάνιση αφού το μαύρο χρώμα πρωταγωνιστούσε στα outfits τους. Το νεαρό μοντέλο φόρεσε μαύρο mini φόρεμα, λευκό πουκάμισο και μαύρα αρβυλάκια ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό της φίλης της.

Πηγή κεντρικής: chrismpo