Τα δίδυμα Τανιμανίδη φωτογραφίζουν τους γονείς τους & η Δαλάκα έκανε το πιο γλυκό σχόλιο

Τα δίδυμα Τανιμανίδη φωτογραφίζουν τους γονείς τους & η Δαλάκα έκανε το πιο γλυκό σχόλιο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τις δίδυμες κόρες τους. Tο νέο τρυφερό βίντεο με τα δίδυμα και τα σχόλια Δαλάκα-Βαλαβάνη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στο ανακαινισμένο σπίτι τους και ζουν κάθε στιγμή με τις 2 ετών κόρες τους.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα Τανιμανιδάκια (Αριάνα και Φιλίππα) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Στις 24 Ιουνίου το ζευγάρι γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια των διδύμων στην Αντίπαρο με την μαμά Χριστίνα και το μπαμπά Σάκη να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι και ευδιάθετοι.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και εγκατέλειψαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες. Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι κόρες τους νοίκιασαν σπίτι στις Κυκλάδες, όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

To νέο τρυφερό video με τα Τανιμανιδάκια

Πριν λίγες ώρες ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο βλέπουμε τις δίδυμες κόρες τους (Αριάνα και Φιλίππα) να προσπαθούν να φωτογραφίσουν τους γονείς τους, δίνοντάς τους μάλιστα οδηγίες.

Φορώντας τα πυτζαμάκια τους, τα δίδυμα κρατούν τα κινητά των Τανιμανίδη-Μπόμπα και απαθανατίζουν τη μαμά και τον μπαμπά στα πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/reel/Cy1Kl0RMPUK/

«Χαμογέλα μπαμπά»…«χαμογέλα μαμά»! Γενικά το κόλπο είναι να χαμογελάς!», έγραψε ο παρουσιαστής στη λεζάντα του post του.

Οι κόρες του παρουσιαστή και της influencer έχουν μεγαλώσει αρκετά ωστόσο το αποτέλεσμα της φωτογράφισης δεν ήταν το αναμενόμενο αφού όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής οι λήψεις ήταν αρκετά κουνημένες ή κομμένες.

Σε όσους την κατηγορούν για υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής η Χριστίνα Μπόμπα είχε απαντήσει μέσα από το «Πρωινό» αναφέροντας: «Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό. Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί».

Spoiler Alert! Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει not pregnant και συμπάσχουμε με την κοιλίτσα μετά τη γέννα

Το σχόλιο Δαλάκα-Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση του ζευγαριού αφήνοντας τρυφερά σχόλια.

sxolio1.jpg

Η γνωστή αθλητικογράφος σχολίασε 3 emojis με καρδούλες ενώ η αθλήτρια του στίβου έγραψε χαρακτηριστικά: «Πωωωω ψυχούλες μου».

sxolio_dalaka.jpg

Πηγή κεντρικής: chrismpo