Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δείχνει την πιο αυθόρμητη πλευρά & το πιο γλυκό σχόλιο ήρθε από την αδερφή της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δείχνει την πιο αυθόρμητη πλευρά & το πιο γλυκό σχόλιο ήρθε από την αδερφή της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βγήκε με φίλους και διασκέδασε με την ψυχή της. Το σχόλιο και η εκπληκτική ομοιότητα με την μικρότερη αδερφή της.

Πριν από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και έκτοτε απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα ως γονείς ενός μικρού αγοριού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα media, καθώς δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή παρά μόνο με τη δουλειά τους.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου καμάρωσε την αδερφή της Όλγα στην πρεμιέρα της «Ηλέκτρας»

https://www.instagram.com/p/Cj0OmD6tMGv/

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους αναφέροντας: «Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

H νέα φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Πριν λίγες ώρες η νεαρή ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από βραδινή έξοδο. Φορώντας λευκό t-shirt, ροζ πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, η 25χρονη απόλαυσε το φαγητό με την παρέα της και δεν σταμάτησε να γελά.

https://www.instagram.com/p/Cy0QmFdAiNw/

«Ήταν πολύ αστείο», έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Το σχόλιο της Όλγας Μιχαλοπούλου

Από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της ηθοποιού ήταν η αδελφή της και επίσης ηθοποιός, Όλγα Μιχαλοπούλου η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Ομορφιά μου».

Screenshot-2023-10-26-141318.png

Η 24χρονη ηθοποιός έχει άλλα τρία αδέρφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Με την αδερφή της, Όλγα Μιχαλοπούλου, μοιάζουν τόσο πολύ που αρκετοί θεωρούν πως είναι δίδυμες.

https://www.instagram.com/p/CNnOPTvgHd9/

Η Όλγα Μιχαλοπούλου έχει μακριά καστανά μαλλιά, πυκνά φρύδια και ένα υπέροχο χαμόγελο όπως η μεγαλύτερη αδερφή της.

https://www.instagram.com/p/CyYFf4YMaAS/

Οι δυο αδελφές έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση με την Όλγα να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Χρύσα τής δίνει συμβουλές.

«Πάντα ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, νομίζω. Νομίζω την τελική απόφαση την πήρα στα 15-16, που πήγαινα για κάτι διαφημίσεις στην Πολωνία, και νομίζω ότι εκεί είπα ‘ναι, νομίζω ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς δεν το πολυήθελαν, αλλά βλέπουν ότι το θέλεις, προσπαθείς και το πετυχαίνεις. Η μαμά (κυρίως δεν ήθελε)», είχε δηλώσει το 2021 σε συνέντευξή της η Όλγα Μιχαλοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Η Χρύσα είναι σαν στήριγμα. Τη συμβουλεύομαι. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Παίρνουμε η μία πράγματα από την άλλη. Με τη Χρύσα νομίζω γενικά είμαστε διαφορετικές μεταξύ μας πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou