Ένας γάμος με απρόοπτα και μία φιλία που καταστρέφεται στη Γη της ελιάς με ευθύνη του Ντάνου

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας γάμος με απρόοπτα και μία φιλία που καταστρέφεται στη Γη της ελιάς με ευθύνη του Ντάνου

Υπάρχει μία νότα χαράς στη Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια, αφού ο έρωτας θα κάνει το θαύμα του. Ο έρωτας όμως φέρνει και δυστυχία. 

Με τα προβλήματα των σχέσεων θα ασχοληθούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς, κυρίως των προσωπικών. Γιατί ο έρωτας όσο δυνατός και αν είναι δεν φτάνει Ένας γάμος κινδυνεύει και μία φιλία φαίνεται πως οριστικά καταστρέφεται εξαιτίας ενός έρωτα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα τιμής.

Δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη

Όλα τα βλέμμματα πέφτουν στα προσεχώς στη Γη της ελιάς στον Πότη και στην Άννα γιατί πλησιάζει η μέρα του γάμου τους. Με τα αντίστοιχα bachelor party φυσικά που διοργανώνουν οι φίλοι τους. Όμως την ημέρα του γάμου και οι δύο δειλιάζουν. Όχι πως δεν αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά γιατί δεν είναι σίγουροι πως δεν θα μετανιώσουν αυτό το βήμα της ζωής τους.

https://www.instagram.com/p/CyN5NlytVC8/

Η Αθηνά αλλά και η Μαργαρίτα θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και των δύο ξεχωριστά και επιτέλους ο γάμος θα γίνει. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες είχαμε δει κάποιες φωτογραφίες backstage από τα γυρίσματα της δεξίωσης τις οποίες είχαν δημοσιεύσει οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

https://www.instagram.com/p/CywCN_zNxH4/

Αλλά και από το γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού στο Ναύπλιο.

https://www.instagram.com/p/Cyf2zgStI9C/

Είναι από τις ελάχιστες happy στιγμές που έχουμε στη σειρά. Γιατί κατά τα λοιπά, θα έχουμε διαπροσωπικές κρίσεις. Θα γίνει σύντομα αυτό που φοβόντουσαν αρκετοί από τους φανς.

Ο Ορέστης - Γιώργος Αγγελόπουλος, θα δει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργη Κουράκο και στη Δήμητρα και θα βγει εκτός εαυτού. Ακόμη και ξυλοδαρμό μεταξύ τους αναφέρουν τα spoilers. Ουσιαστικά τον κατηγορεί πως του έκλεψε το κορίτσι του. Γιατί γνώριζε ο αστυνόμος, πως οι δυο τους έβγαιναν ραντεβού.

Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς αλά Μενεγάκη και η συνεργασία με την αγνώριστη Τάμτα

Δύσκολα πια θα ξαναγίνουν φίλοι αυτοί οι δύο. Αλλά θα συνεργαστούν ως κρυφός αστυνομικός ο Ορέστης και όταν πια έχει αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα. Αμφίβολο είναι επίσης και για το αν θα συνεχιστεί και ο δεσμός της Δήμητρας με τον Γιώργη, όχι εξαιτίας του Ορέστη, αλλά εξαιτίας των αμφιβολιών που έχει εκείνη για τον δεσμό τους.