O πρώην σύζυγος της Emily Ratajkowski τράβηξε την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους

O πρώην σύζυγος της Emily Ratajkowski τράβηξε την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους
Invision

Ο 42χρονος παραγωγός ταινιών κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε νεαρές κοπέλες που προσέγγιζε με την πρόφαση να συνεργαστούν. 

H Emily Ratajkowski βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του Τύπου για την προσωπική της ζωή. Το διάσημο μοντέλο-ηθοποιός εθεάθη πριν λίγες ημέρες σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον τραγουδιστή, Harry Styles και όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

H 31χρονη συνεχίζει επιτυχώς τα pocdasts της με τίτλο «High Low with EmRata» και στο τελευταίο επεισόδιο ήταν άκρως αποκαλυπτική. Η EmRata εξέφρασε ανοιχτά τις σκέψεις και τη γνώμη της για το αντίθετο φύλο και μοιράστηκε τα πλάνα της για την προσωπική της ζωή.

Η επιθυμία για περισσότερα παιδιά και τα όνειρα του μοντέλου για το μέλλον

Σε ερώτηση θαυμάστριας για το πώς είναι να μεγαλώνει μια γυναίκα το παιδί της ολομόναχη το μοντέλο απάντησε: «Το σκέφτηκα πολύ αυτό. Πολλές φίλες μου έχουν καταψύξει τα ωάριά τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, να κάνουν την καριέρα που θέλουν, να γνωρίσουν τον πιθανό σύντροφο που θέλουν, αλλά επίσης ξέρω πως πολλοί άνθρωποι έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο. Και είμαι 31 ετών και ήταν πραγματικά τρελό. Στην τελευταία μου επίσκεψη σε γυναικολόγο, μου είπε κάπως έτσι: "Λοιπόν, σε περίπου 2 με 3 χρόνια, θα μιλάμε για τα ωάριά σας, ξέρετε, να καταψυχθούν. Και αυτό με σόκαρε πραγματικά. Όχι ότι δεν το θεωρώ λογικό, απλά έλεγα: Πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι αυτό. Νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά. Μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί. Μια φίλη μου, μια πολύ διάσημη φίλη μου με πολλές αδερφές, όταν της είπα ότι παίρνω διαζύγιο, μου είπε: Μην ανησυχείς, οι άνδρες δεν πτοούνται επειδή έχεις παιδί».

https://www.instagram.com/p/Cp-sIQeOqjU

Και συμπλήρωσε: «Το βλέπω θετικά για το μέλλον μου να αποφασίσω να κάνω εξωσωματική γονιμοποίηση στα τέλη της δεκαετίας των 30 για να δώσω στον Sly ένα αδελφάκι. Νομίζω ότι ο γάμος είναι πολύ δύσκολος, η συνεργασία είναι πολύ δύσκολη και όταν φέρνεις παιδιά είναι 1000 φορές πιο δύσκολο, οπότε κατά κάποιο τρόπο (το να είσαι ανύπαντρη μητέρα) μπορεί να είναι πιο εύκολο».

Ο πρώην σύζυγός της Emily Ratajkowski κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Sebastian Bear-McClard, παραγωγός ταινιών και εν διαστάσει σύζυγος της Emily Ratajkowski, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από δύο γυναίκες, σύμφωνα με νέες αναφορές.

Πριν λίγα 24ωρα το Variety δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ όπου αναφέρονται δύο καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του 42χρονου ο οποίος είχε αναλάβει την παραγωγή στις ταινίες «Good Time», «Uncut Gems» και «Bodies Bodies Bodies Bodies». Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο παραγωγός βρήκε μια 17χρονη γυναίκα μέσω Instagram και της πρότεινε να παίξει γυμνή σε μια σκηνή του «Good Time».

Το Variety δεν προσδιόρισε την πηγή αυτής της πληροφορίας, αν και σημείωσε ότι είχε στην κατοχή του δήλωση την οποία είχε κάνει η γυναίκα, η οποία τώρα είναι 24 ετών, σε σχέση με νομική διαμάχη η οποία αφορούσε τον Bear-McClard.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ζητήθηκε από την κοπέλα να παίξει μια γυμνή σκηνή με έναν ηθοποιό που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί μπροστά σε δώδεκα άνδρες ηθοποιούς και μέλη του συνεργείου, συμπεριλαμβανομένων των σκηνοθετών Josh Safdie και Bennie Safdie. Η γυναίκα φέρεται να έμεινε άναυδη και τρομοκρατημένη. Η ίδια γυναίκα συνέχισε να έχει μια συναινετική ερωτική σχέση με τον παραγωγό για περισσότερα από δύο χρόνια μετά τα γυρίσματα της σκηνής του Good Time, η οποία ωστόσο κόπηκε από την τελική έκδοση της ταινίας, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Προδομένη η Wilde από την EmRata για τη σχέση της με τον Styles αλλά τα σχόλια μίσους χειρότερα

Μια δεύτερη γυναίκα φέρεται να δήλωσε στο Variety ότι γνώρισε τον Bear-McClard κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας «Uncut Gems» και ανέφερε ότι την προσέγγισε μέσω Instagram και της έδινε υποσχέσεις σχετικά με την καριέρα της χρησιμοποιώντας τη θέση του στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Ο Sebastian και εγώ αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Τα πράγματα κλιμακώθηκαν και στη συνέχεια, χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή μου, ο Sebastian μπήκε μέσα μου χωρίς να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό», είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα, η οποία ήταν 18 ετών τότε.

Η ίδια γυναίκα είπε ότι ο 42χρονος χρησιμοποίησε υποτιμητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό της και παρακολουθούσε την τοποθεσία της μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο χωρισμός της EmRata με τον Sebastian Bear

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 27 Μαΐου του 2021. Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Emily με τον 2χρονο γιο τους, Apollo, χωρίς τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CHREbOJssHG

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Page Six, ενώ σε ρεπορτάζ του People σημειώνεται: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Emily. Θα είναι καλά. Εστιάζει στον γιο της».

https://www.instagram.com/p/BpN_QCHBs3r

Το top model και ο παραγωγός παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Στις 8 Μαρτίου 2021 η Emily Ratajkowski έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Sebastian Bear. Το μοντέλο μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της στο Instagram, προκειμένου να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση.

https://www.instagram.com/p/CMSeYaUssb1

Πηγή κεντρικής: apimages.com