Ο σύζυγος και τα παιδιά της Καλομοίρας ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για τη γιορτή του Δημήτρη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο σύζυγος και τα παιδιά της Καλομοίρας ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για τη γιορτή του Δημήτρη

Μπορεί το κοινό να μην στηρίζει το «I'm a celebrity get me out of here», όμως η οικογένεια της Καλομοίρας είναι πάντα δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Η Καλομοίρα τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει ένα επαγγελματικό comeback μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Την είδαμε αρχικά να τραγουδάει στο MadWalk την περσινή χρονιά για την Σίλια Κριθαριώτη, ενώ μετά έγινε coach στο J2US. Παράλληλα, έβγαλε καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Στόχος» ενώ συνέχισε τις live εμφανίσεις της σε διάφορα events.

Aυτή την φορά η ίδια παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιανό το «Ι'm a celebrity get me out of here», το νέο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, στο οποίο υπάρχουν μόνο celebrities, οι οποίοι προσπαθούν να ξεπεράσουν διάφορες φοβίες τους για να συγκεντρώσουν μέσα από τα παιχνίδια που υπάρχουν ένα ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

https://www.instagram.com/p/CyTY-Bjtr2d/

Παρότι, στην αρχή ακούστηκε πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι και κυρίως λόγω των παρουσιαστών του, η αλήθεια είναι πως η ανταπόκριση του κοινού δεν είναι μεγάλη κι ο κόσμος τελικά φαίνεται να μην «στηρίζει» την εκπομπή. Αντίθετα όμως με το τηλεοπτικό κοινό, η οικογένεια της Καλομοίρας - ο σύζυγος και τα παιδιά της - είναι πάντα «εκεί» για εκείνη και δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη τους.

Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο

O Γιώργος Μπούσαλης, οι 11χρονοι Νίκος και Δημήτρης και η 7χρονη Αναστασία ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να περάσουν λίγο χρόνο με τη μαμά Καλομοίρα και να γιορτάσουν βέβαια όλοι μαζί και τη γιορτή του Δημήτρη που ήταν στις 26 Οκτωβρίου. Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους κι ευχήθηκε και δημόσια στον γιο της για τη γιορτή του.

https://www.instagram.com/p/Cy3v-zvLW3U/

Η Καλομοίρα είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της στην απόφασή της να πει το «ναι» στο νέο ριάλιτι, παρότι θα πρέπει να είναι στον Άγιο Δομίνικο για τουλάχιστον 3 μήνες μακριά από την οικογένειά της. Μιλώντας, λοιπόν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε πει χαρακτηριστικά:

«Η Καραϊβική είναι 2,5 ώρες μακριά από την Αμερική από το σπίτι μου και είναι βολικό. Όταν παίρνω μία απόφαση, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να το συζητάω με τον άντρα μου. Και μετά με τα παιδιά, κάνουμε family meetign. Τους το είπα και τους άρεσε η εκπομπή. Χάρηκαν και είπαν το ok».

Η οικογένειά της είναι πάντα «εκεί»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Καλομοίρα είχε την στήριξη της οικογένειάς της σε κάποιο επαγγελματικό της βήμα. Άλλωστε, η ίδια έχει αναφέρει πως για την επάνοδό της «ευθύνεται» και ο σύζυγός της, αφού συμφώνησε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα στην Ελλάδα, παρότι υπάρχει απόσταση με την Αμερική.

Αντίστοιχα λοιπόν, με το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία παιδιά της Καλομοίρας είχαν έρθει στην Αθήνα το καλοκαίρι με αφορμή την εμφάνισή της στα βραβεία Mad, για να είναι στο πλευρό της για ακόμα μία φορά. Μάλιστα, τότε όλοι τους είχαν ντυθεί στα λευκά.

https://www.instagram.com/p/Ctrelhmo2hU/

Η σχέση της με τον σύζυγό της μετράει πολλά χρόνια - από τότε που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο - και φαίνεται πως ενώ έχουν περάσει 13 χρόνια από τον γάμο τους, έχουν καταφέρει να είναι το ίδιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σεβόμενοι ο ένας τα θέλω του άλλου.

Η Καλομοίρα έχει αναφέρει σε συνέντευξή της πως δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχει ένας γάμος. Πρέπει απλά να μιλάς με τον σύντροφό σου για όλα και να διαθέτεις χρόνο για τους δυο σας, ακόμα κι αν έχετε αποκτήσει παιδιά. Όπως κάνει κι η ίδια με τον Γιώργο Μπούσαλη, που κάθε Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ έχουν ραντεβού μόνο για δύο.

https://www.instagram.com/p/CxVD0Qmo5n-/