Η Ραμόνα Βλαντή επέστρεψε στο My Style Rocks 6 χρόνια μετά τη νίκη της και στο Twitter/X αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ραμόνα Βλαντή επέστρεψε στο My Style Rocks 6 χρόνια μετά τη νίκη της και στο Twitter/X αποθεώθηκε

«Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος» έγραψε η Ραμόνα Βλαντή που μπήκε ως guest κριτής στο My Style Rocks κι οι fans του διαγωνισμού θέλουν να γίνει μόνιμη στον διαγωνισμό.

Το My Style Rocks διανύει την 5η σεζόν του έχοντα για δεύτερη χρονιά οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου και κριτική επιτροπή τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Δημήτρη Σκουλό.

https://www.instagram.com/p/CxDYwA3IeIv/

Ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός αυτές τις μέρες είναι άρρωστος, κι έτσι στα γυρίσματα του διγωνισμού styling τη θέση του στην κριτική επιτροπή ανέλαβαν διάφορες προσωπικότητες που εμφανίζονται στην ελληνική τηλεόραση. Είδαμε να εισβάλλει η Φαίη Σκορδά, όπως και η μετεωρολόγοε Χριστίνα Σούζη, ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι αλλά και η αστρολόγος του Fay's Time Βάσια Μαυράκη.

Επειδή όμως, ο φωτογράφος δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει ακόμα, την είσοδό της στο σημερινό επεισόδιο έκανε μια παλιά γνώριμη του ριάλιτι, η Ραμόνα Βλαντή.

Η επιστροφή της Ραμόνας έφερε το My Style Rocks στο #1 trend στο Twitter/X

H Ραμόνα Βλαντή ήταν η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks το 2017 και όχι άδικα, αφού άφησε το στίγμα της όχι μόνο με τα outfits και τις γνώσεις της στη μόδα - ως πρώην μοντέλο - αλλά και με την έντονη προσωπικότητά της. Ο κόσμος δεν την ξέχασε από τότε, αφού η ίδια είναι παρούσα σε πολλά events, ενώ δεν διστάζει να πει ανοιχτά την άποψή της για διάφορα θέματα. H ίδια μάλιστα πριν από 4 χρόνια βαθμολογούσε στο κανάλι της στο YouTube διάφορες εμφανίσεις επωνύμων ενώ έδινε και fahion tips.

Για τον λόγο αυτό πολλές φορές, οι fans της εκπομπής ήθελαν να τη δουν και στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Και επιτέλους, όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους στο Twitter/X αυτή η μέρα έφτασε και η Ραμόνα Βλαντή εμφανίστηκε στη θέση του Δημήτρη Σκουλού στην κριτική επιτροπή μαζί με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram: «Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος».

ramonavladi_1698405408_3222780650401702839_319953100.jpg

Φυσικά το κοινό ξετρελάθηκε, αφού ήταν «δίκαιο και έγινε πράξη» το να την δούμε σε αυτή τη θέση και στο Twitter/X απαίτησε μάλιστα να γίνει μόνιμη κριτής του διαγωνισμού. Το εύστοχο σχόλιο και οι γνώσεις της ήταν αυτό που κέρδισε τους τηλεθεατές που είδαν το σημερινό επεισόδιο και κάπως έτσι την αποθέωσαν όπως θα δεις και στα σχόλια στη gallery πιο κάτω:

Η είσοδος ως guest της Ραμόνας Βλαντή, η αλήθεια είναι πως τόνωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού η φετινή σεζόν του παιχνιδιού όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης είναι στη βάση, σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους. Ίσως λοιπόν, η επιλογή της Ραμόνας για την κριτική επιτροπή, αν όχι για τη συνέχεια του φετινού κύκλου αλλά για κάποιον επόμενο, να είναι αυτό που θα δώσει στον διαγωνισμό την παλιά καλή του αίγλη.