Η αλλαγή που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στα φρύδια της δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από την Καραβάτου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αλλαγή που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στα φρύδια της δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από την Καραβάτου

H Σοφία Χατζηπαντελή πόζαρε μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και όλοι σχολίασαν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Η φωτογραφία του μοντέλου χωρίς τα statement φρύδια της και οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της ως guest κριτής στο GNTM.

Η 26χρονη υπέρμαχος του diversity βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» όπου έχει καταφέρει να ξεχωρίζει για τα καυστικά και αυθόρμητα σχόλιά της.

Η συνάντηση Χατζηπαντελή-Μπακοδήμου και η μεγάλη αλλαγή

Πριν λίγες ώρες το νεαρό μοντέλο συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία βρέθηκε στο Νησί της Αφροδίτης για να παρουσιάσει τα βραβεία Madame Figaro, «Γυναίκες της Χρονιάς 2023».

https://www.instagram.com/p/CyQoQ3iIQzK/

Η 26χρονη έδειχνε πολύ διαφορετική καθώς κούρεψε τα πυκνά φρύδια της και φαίνεται πως αφαίρεσε το μεσόφρυο.

«Λίγο πριν τα #mfawards 🇨🇾», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Screenshot-2023-10-12-103332.png

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post, αφήνοντας τρεις κόκκινες καρδιές.

H αλλαγή στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή έκανε τη μαμά της Μαρίτσα να αντιδράσει

Aκολούθησε το σχόλιο της Μαρίτσας Χατζηπαντελή (μαμά της Σοφίας) η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα κορίτσια μου».

Screenshot-2023-10-12-103943.png

Οι fans έσπευσαν να αποθεώσουν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του μοντέλου, επισημαίνοντας πόσο όμορφη είναι με το νέο look.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στην Κύπρο. Όπως η ίδια αποκάλυψε το φαγητό που της λείπει περισσότερο δεν άλλο από τον τραχανά.

sophia1.jpg

«Έλα κοπέλια, οκ. Το μόνο πράγμα που λείπει στη ζωή μου είναι ο τραχανάς. Οπότε αύριο που θα πάω στην Κύπρο, αν κανένας ξέρει που μπορώ να βρω τον πιο ωραίο τραχανά, please να μου πει. Ευχαριστώ!», είπε το μοντέλο.

Λίγες ώρες αργότερα η 26χρονη πόσταρε ένα νέο Instagram-story μέσα από το ξενοδοχείο της, ζητώντας από τους ακόλουθούς της στην Κύπρο, να της πουν πού θα βρει τον καλύτερο τραχανά.

Screenshot-2023-10-12-102022.png

Η κριτής του «My Style Rocks» δεν δίστασε να πει δημόσια σε ποιο ξενοδοχείο της Λευκωσίας διαμένει και εξήγησε πως θα υποδεχθεί εγκάρδια όποιον fan θελήσει να την επισκεφθεί για να της προσφέρει τραχανά.

Σοφία Χατζηπαντελή: Oι εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της

Το νεαρό μοντέλο έχει κάνει πολλές, εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η 26χρονη αποχωρίστηκε τα μακριά, μαύρα μαλλιά της για μια ginger απόχρωση την οποία λίγο αργότερα άλλαξε, υιοθετώντας ένα ξανθό πλατινέ look.

Πηγή κεντρικής: sophiahadjipanteli