Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε 3 λόγους που την έκαναν «βασίλισσα της TV»

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε 3 λόγους που την έκαναν «βασίλισσα της TV»

Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά σου Ελένη!

Σήμερα 29 Οκτωβρίου είναι τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και για πολλά χρόνια «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», μπορεί να έχει μεταφερθεί σε μεσημεριανή εκπομπή, αλλά συνεχίζει να κρατά το στέμμα της.

Η Ελένη, όπως έχει γίνει γνωστό, θα περάσει αυτή την ξεχωριστή για εκείνη ημέρα στο λατρεμένο της προορισμό, στα Άχλα της Άνδρου, μαζί με την οικογένεια της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Με αφορμή τη σημερινή μέρα θυμόμαστε τρεις λόγους που η Ελένη Μενεγάκη, στα 54, πλέον, χρόνια της, έχει κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

#1 Είναι αυθόρμητη

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ωστόσο δεν αποφεύγει να μιλά για μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής της μέσα από τις εκπομπές της. Πολλές φορές μάλιστα έχει αναφερθεί και στη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάγκη του «σ’ αγαπώ» που εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται. Όπως είπε η ίδια σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Ελένη» το 2022, «Εγώ μέσα στη μέρα γύρω στις δέκα φορές πάνω κάτω να λέω: “Μάκη μ’αγαπάς;” Και να λέω όταν με ακούνε και γελάνε τα παιδιά μου: “Εμένα μου αρέσει να το ακούω”. Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ότι ακούς».

#2 Γελάει με την καρδιά της

Το χαμόγελό της είναι αφοπλιστικό, ενώ αν κάτι της φανεί πραγματικά αστείο θα το καταλάβεις. Ειδικά αν είσαι εκείνος που κάθεται δίπλα της, σίγουρα θα το καταλάβεις. Το γεγονός ότι δε διστάζει να γελά με την ψυχή της, αποτελεί ακόμα έναν λόγο που έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό.

#3 Είναι αυστηρή με τον εαυτό της αλλά και με τους συνεργάτες της

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχει, όμως, επαναπαυτεί καθόλου. Συνεχίζει να θέλει το καλύτερο για τις εκπομπές της και για αυτόν τον λόγο παραμένει αυστηρή με τον εαυτό της αλλά και την ομάδα της.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι έχω δύο οικογένειες. Η μία είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου, τα παιδιά μου, οι δικοί μου άνθρωποι και το άλλο είναι η οικογένεια της δουλειάς μου γιατί οικογένεια είναι και αυτή. Με τον περισσότερο κόσμο συνεργάζομαι πάρα πολύ καιρό, δένομαι μαζί τους -αυτό δε σημαίνει ότι παύω να είμαι αυστηρή ή να μη θέλω να γίνονται τα πράγματα έτσι όπως πιστεύω εγώ ότι είναι σωστό. Όμως αγαπάω και τα δύο αυτά κομμάτια της ζωής μου πάρα πολύ, προσπαθώ να κλέψω από το ένα και να δώσω στο άλλο και τούμπαλιν. Πιστεύω ότι τα καταφέρνω πολύ καλά και νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει και το κάνει».

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πιο εντυπωσιακό το κλασικό μαύρο φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ