Ο Αντρέι φτάνει στα ίχνη του δολοφόνου στη Μάγισσα και ο μυστικός ρόλος της Λέχου αποκαλύπτεται

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αντρέι φτάνει στα ίχνη του δολοφόνου στη Μάγισσα και ο μυστικός ρόλος της Λέχου αποκαλύπτεται

Μήπως το μωρό ήταν του Τζανή; Με ένα κατατοπιστικό flashback θα μάθουμε πώς ξεκίνησε στη Μάγισσα η διαμάχη Λασκαραίων και Γερακάρηδων. Και το σκεπτικό της Κατερίνας Λέχου ως μητέρας του Τζανή, που θα έκανε τα πάντα για να καλύψει τον γιο της. 

Σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα γίνει ένα σημαντικό flashback για να μάθουμε και κάποια άλλα πράγματα για το παρελθόν των ηρώων της Μάγισσας, εκτός από τη ζωή της Θεοφανώς. Θα καταλάβουμε καλύτερα τα κίνητρα της Δαμιανής - Κατερίνας Λέχου για όσες ενέργειες κάνει στο παρασκήνιο. Οι πληροφορίες λένε πως εκείνη ευθύνεται για τη δολοφονία του μωρού της Μεταξίας. Πώς όμως έφτασε μέχρι εκεί;

Ο ντέτεκτιβ Αντρέι φτάνει στη λύση του μυστηρίου

Ο Ρώσος Αντρέι Σιντόροφ, δηλαδή ο Αναστάσης Ροιλός, έχει εξελιχθεί σε μεγάλη φυσιογνωμία της σειράς και αγαπημένος ηθοποιός για τους φανς. Η Μάγισσα δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τη δική του παρουσία, γιατί έχει και τον ρόλο του ερευνητή για τη δολοφονίας του βρέφους. Εκτός από την οργάνωση της Φιλικής Εταιρείας.

Ενώ όμως κατά καιρούς τον έχουμε δει να έχει υποψίες για τον ρόλο της Θεοφανώς στο κάστρο των Λασκαραίων, αλλά κυρίως για τη δολοφονία του γιου του Μάρκου, σύντομα θα αλλάξει γραμμή πλεύσης. Θα καταλάβει από τις οικογενειακές σχέσεις των Λασκαραίων πως περισσότεροι κάποιοι άλλοι έχουν κίνητρο για αυτή τη δολοφονία.

https://www.instagram.com/p/CyT3S76LYLD/

Η δε Θεοφανώ προσπαθεί μαζί με τον Φρίξο να ξεσκεπάσει τον Βρώτσο, γιατί αυτόν θεωρεί υπεύθυνο, αλλά σύντομα θα καταλάβει και εκείνη ότι έχει κάνει λάθος.

Μέχρι να δούμε πως και οι δύο θα στραφούν σε άλλα πρόσωπα, θα έχουμε ένα μικρό flashback. Θα γυρίσουμε δύο χρόνια πριν στη Μάνη και την περίοδο που ένας μεγάλος σεισμός στην Ινδονησία, έχει συνέπειες και στη Μεσόγειο με έναν μεγάλο λοιμό που αφανίζει τους Μανιάτες.

Κάπου εκεί βλέπουμε και τη μεγάλη κόντρα των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων για να επικρατήσουν στην περιοχή - ο καθένας με τον δικό του τρόπο - και την ξαφνική απόφασή τους, να συμβιβαστούν για να μην αφανιστούν και οι δύο. Έτσι προέκυψε το προξενιό και ο γάμος του Μάρκου με τη Μεταξία.

Η Θέμις Μπαζάκα φτάνει στη Μάγισσα μαζί με τον γνωστό - άγνωστο πατέρα της Θεοφανώς

Από τους πρώτους μήνες του γάμου, η Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου παρακολούθησε την περίεργη συμπεριφορά του γιου της Τζανή και την κρυφή σχέση του με τη Μεταξία. Θα υπονοηθεί κάποια στιγμή πως μπορεί και το μωρό που δολοφονήθηκε, να είναι γιος του Τζανή και όχι του Μάρκου.

Θα αρχίσουμε δηλαδή να καταλαβαίνουμε την ψυχολογία και τα κίνητρα της Δαμιανής για όσα κάνει στο παρασκήνιο. Αν και μας φαίνεται σκληρό το να έχει σκοτώσει ένα παιδί, μάλλον αναγκάστηκε να δώσει την εντολή (σ.σ η ίδια δεν έχει «βάψει» τα χέρια της με αίμα). Γιατί αν αποκαλύπτονταν ο κρυφός δεσμός του γιου της, τότε δεν θα είχε κανένα μέλλον στην κληρονομιά των Λασκαραίων. Μπορεί και να μην προλάβαινε να ζήσει, καθώς η οργή του Μάρκου και η οργή του πατέρα του θα ήταν μεγάλη.