«Ανατρίχιασα Μαριλίτα» είπε η Ναταλία Γερμανού και όλο το Twitter για τη Λαμπροπούλου στον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
«Ανατρίχιασα Μαριλίτα» είπε η Ναταλία Γερμανού και όλο το Twitter για τη Λαμπροπούλου στον Σασμό

Και το μήνυμα απάντηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου μετά από τα δεκάδες μηνύματα θαυμασμού για τις δύο συγκλονιστικές της στιγμές στον Σασμό.

Το τέλος του Γιώργου Αμούτζα ως Νικηφόρου από τον Σασμό, έγινε με την κατάλληλη δραματική κάλυψη. Με πολύ πόνο και δάκρυ, απόγνωση και θυμό. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έγινε η ηρωίδα του Twitter για την ερμηνεία της ως μάνα, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το ταλέντο της και η ίδια ηθοποιός έκανε για πρώτη φορά ένα ιδιαίτερο σχόλιο, για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης.

https://www.instagram.com/p/CzCOlnbsjAM/

«Μη λυπάστε...» είπε η Λαμπροπούλου αφού ξέσπασε στη Μαρία Τζομπανάκη

Θρήνο, απώλειες και δολοφονίες έχουμε δει πολλές φορές, σε ταινίες αλλά και σειρές, ελληνικές ή ξένες. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, είναι πάντα το «μετά». Και σε αυτό το «μετά» στον Σασμό, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε ακόμη πιο συγκλονιστική την ερμηνεία της, ακόμη και από την στιγμή λίγα λεπτά πιο πριν, όταν πέθανε ο γιος της Νικηφόρος.

Όταν τα έβαλε με την Καλλιόπη για το μίσος της εκδίκησης που πότισε τον γιο της όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτό το μίσος ήταν η αιτία να πάρει απερίσκεπτα το όπλο εκείνος και να στραφεί κατά του Παύλου με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.

Η πνιχτή φωνή της και ο πόνος - οργή ήταν Επιδαυρική απόδοση. Έχει και συνέχεια σήμερα η επίθεση στη Μαρία Τζομπανάκη.

Epic. Και έχει δίκιο η Βασιλική. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.

https://www.instagram.com/reel/CzCXytICaSQ/

Μπορεί να διαφωνώ με τη σεναριακή εξέλιξη όπως και αρκετοί από τους πιστούς φανς της σειράς, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το ταλέντο των ηθοποιών του Σασμού. Στην ίδια κατηγορία με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, στάθηκε επάξια και ο Δημήτρης Λάλος. Την αρχή στα σχόλια έκανε η Ναταλία Γερμανού.

nataliagermanousasmos.jpg

Και ακολούθησε σύσσωμο το Twitter/X με διθυραμβικά σχόλια.

Η ίδια η ηθοποιός από το πρωί δεχόταν μηνύματα και σχόλια για το επεισόδιο πριν προβληθεί, ειδικά όταν ο συμπρωταγωνιστής της, Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στα μαύρα, από την νεκρώσιμη ακολουθία του παιδιού τους.

Εκτός ελέγχου στον Σασμό: Η σκηνή που θα ξαφνιάσει, η βεντέτα και η απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί

https://www.instagram.com/p/CzBjtQfIrw2/

Τη στιγμή που παιζόταν το επεισόδιο, ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε όλη αυτή την αγάπη που δεχόταν. Και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένοι μας φίλοι, μη λυπάστε. Η τέχνη είναι λύτρωση».

marilitaapantisi.jpg

Tι μέλλει γενέσθαι στην ιστορία μας; Μαθιός και Βασιλική αφού γίνει η κηδεία του παιδιού τους ζητούν τη σύλληψη του Λάζαρου και εκδίκηση. Η δε Βασιλική είναι εκτός εαυτού και ξεκινά η ίδια έρευνες για να ξετρυπώσει τον φονιά του γιου της. Θα τον βρει. Αλλά δεν θα τον σκοτώσει. Την ώρα του πανικού για να ξεφύγει εκείνος θα πέσει πάνω σε έναν βράχο και θα βρει τραγικό θάνατο. Κάτι σα θεία δίκη.

Κατά τα λοιπά η Καλλιόπη συνεχίζει την κόντρα της με τον Παύλο τον οποίο θεωρεί δολοφόνο του συζύγου της και εκείνος συνεχίζει να το αρνείται πεισματικά. Βέβαια κάποιοι φανς θυμήθηκαν τι είχε πει την περσινή χρονιά. Ψόμματα που θα έλεγε και η Τζομπανάκη.