Εκτός ελέγχου στον Σασμό: Η σκηνή που θα ξαφνιάσει, η βεντέτα και η απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί

Κατερίνα Μπούσιου
Εκτός ελέγχου στον Σασμό: Η σκηνή που θα ξαφνιάσει, η βεντέτα και η απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί

Ο εορτάζων Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση στον Σασμό, λένε τα spoilers. Και το ερώτημα παραμένει: «Γιατί τέτοιες ανατροπές φέτος στη σειρά;»

Ο Alpha είχε χαρακτηρίσει την τρίτη σεζόν του Σασμού ως τον επίλογο. Αλλά μάλλον εξελίσσεται στη σεζόν της έκπληξης και της καταστροφής. Σήμερα ξεκινά το τριήμερο που οδηγεί στην απώλεια του Νικηφόρου, πριν περάσουμε στην απώλεια της Θοδώρας. Και πριν δούμε τη Βασιλική να μαθαίνει πως είναι έγκυος. Αλλά τελικά και πριν δούμε τον Μαθιό να μπαίνει στη φυλακή. Αυτά λένε τα τελευταία spoilers για τον Δημήτρη Λάλο. Τι ολική καταστροφή είναι αυτή;

Αν παραδοθεί ο Μαθιός τι νόημα είχε το τέλος του ρόλου του Νικηφόρου;

Από σήμερα στον Σασμό, ξεκινά το τριήμερο των εξελίξεων που οδηγούν στον τραυματισμό του Νικηφόρου και τον θάνατό του, μέχρι τη Δευτέρα. Θα δούμε πως θα κορυφωθεί το δράμα της μίας οικογένειας, βλέποντας την Καλλιόπη να εξομολογείται στον παπά ότι ο Παύλος σκότωσε τον άντρα της. Λέγοντας και τη φράση «Σασμός τέλος».

Μία πληροφορία που ακούει ο Νικηφόρος και εξοργίζεται. Και έτσι αποφασίζει να κυνηγήσει τον Παύλο. Τον οποίο τελικά θα συναντήσει στην πλατεία του χωριού την Παρασκευή και ενώπιον όλων θα τον απειλήσει με όπλο. Και έτσι θα γίνει η συμπλοκή με τον Λάζαρο.

Μέχρι πρόσφατα ξέραμε πως μετά τη δολοφονία του γιου της και τον θάνατο του Λάζαρου η Βασιλική μαθαίνει παράλληλα πως είναι έγκυος. Σε ένα παιχνίδι της μοίρας, με μία απώλεια και μία νέα ζωή που γεννιέται. Από χθες όμως κυκλοφόρησε και ένα νέο spoiler (περιοδικό TV24) που αναφέρει πως δεν είναι η μόνη έκπληξη που θα μας βρει με τον Μαθιό - Δημήτρη Λάλο και την αγαπημένη του Βασιλική.

Φοβούμενος και τον Αστέρη, θα πάει να παραδοθεί στην αστυνομία, ομολογώντας μετά από δύο χρόνια τη δολοφονία του Στεφανή. Πολλές φορές θα θέλαμε πραγματικά να κατανοήσουμε ως θεατές, το στρατηγικό σχέδιο που έχουν οι σεναριογράφοι. Και οι φανς της σειράς, την ίδια απορία έχουν.

Τι νόημα έχει ο Μαθιός να αφήσει την εγκυμονούσα σύζυγο και να μπει στη φυλακή; Τώρα δεν θα θέλει να την προσέχει περισσότερο; Αν ζούσε ο Νικηφόρος και τον έθετε προστάτη της οικογένειας, θα είχε ένα μικρό νόημα. Αλλά τώρα πια, όχι.

https://www.instagram.com/p/CyAqH5Pon2E/

Μένει να δούμε τι θα συμβεί, γιατί ακόμη και οι φανς της σειράς προσπαθούν να βρουν τους συσχετισμούς εκείνους που τους φαίνονται ως οι λογικοί. Πάντως σε συνέχεια της εγκυμοσύνης της Βασιλικής, η τηλεοπτική ηρωίδα λένε, πως περιμένει κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/CyQPXUiIcml/