To Τwitter θέλει τη Ραμόνα στο My Style Rocks:Η χειρονομία της Χατζηπαντελή & η απάντηση της Βλαντή

Γεωργία Βλαχοπούλου
To Τwitter θέλει τη Ραμόνα στο My Style Rocks:Η χειρονομία της Χατζηπαντελή & η απάντηση της  Βλαντή

Η είσοδος της Ραμόνα Βλαντή στο My Style Rocks μπορεί να ανέβασε τα νούμερα της εκπομπής, δεν χαροποίησε όμως καθόλου την Σοφία Χατζηπαντελή. Πάντως το κοινό στο Twitter και το Instagram ζητά την παραμονή της πρώτης νικήτριας ever του My Style Rocks.

Την επιστροφή της Ραμόνας Βλαντή είχαν την χαρά να δουν οι fans του My Style Rocks, 6 χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση εκεί, η οποία στέφθηκε από επιτυχία, μιας και ήταν η νικήτρια.

Στα επεισόδια, λοιπόν της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου και της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, παρέα με την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη, αφού ο Δημήτρης Σκουλός έπρεπε να απουσιάζει λόγω μίας αδιαθεσίας.

Η Ραμόνα Βλαντή επέστρεψε στο My Style Rocks 6 χρόνια μετά τη νίκη της και στο Twitter/X αποθεώθηκε

Η ίδια μπορεί να είχε να εμφανιστεί στην συγκεκριμένη εκπομπή - η οποία διανύει τον 5ο κύκλο της φέτος - από την μέρα του τελικού που κέρδισε, όμως το κοινό δεν την ξέχασε ποτέ και αυτό λόγω της ενεργής της παρουσία τόσο στα διάφορα events των επωνύμων όσο και για τις αιχμηρές δηλώσεις της στις συνεντεύξεις της για το στυλ γνωστών γυναικών της επικαιρότητας.

Έτσι λοιπόν, δεν προκάλεσαν εντύπωση τα τόσα μηνύματα στα social media που αποθέωναν τη Ραμόνα Βλαντή για την μικρή αυτή είσοδό της στο My Style Rocks, αφού έχει το θάρρος της γνώμης της και γνωρίζει πολλά για τη μόδα και το styling, ως πρώην μοντέλο.

Η άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Παρότι στο επεισόδιο της Παρασκευής (27 Οκτωβρίου) το «κλίμα» στην κριτική επιτροπή φαινόταν να είναι αρκετά φιλικό προς το πρόσωπο της Ραμόνας Βλαντή, στο δεύτερο επεισόδιο που την είδαμε, αυτό της Δευτέρας (30 Οκτωρβίου), αφού εκείνη χαιρέτησε την Κατερίνα Καραβάτου και ευχαρίστησε για την φιλοξενία, είδαμε την Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει μια άσεμνη χειρονομία προς το μέρος της χρησιμοποιώντας με τα δάχτυλά της- δες το βίντεο παρακάτω, αποδεικνύοντας πως σίγουρα δεν χάρηκε καθόλου που την είχε δίπλα της στην κριτική επιτροπή.

https://www.instagram.com/reel/CzB0IaYo2Jy/

Η αλήθεια είναι πως και σε άλλη στιγμή του επεισοδίου φάνηκε πως η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη μεταξύ των δύο γυναικών, αφού η Ραμόνα πήγε να αστιευτεί με το γεγονός πως και οι δύο δεν μιλούν καλά ελληνικά. Το concept που είχαν να προετοιμάσουν οι διαγωνιζόμενες ήταν ένα outfit για να εμφανιστούν μπροστά στα πεθερικά τους. Η Ελεάνα λοιπό, ανέφερε πως θέλει να χρησιμοποιεί πιο ωραίες λέξεις, όταν μιλάει με την πεθερά της, προκειμένου να τη συμπαθήσει.

«Και εμείς το ίδιο Θέλουμε. Πιο elevated λέξεις στα ελληνικά» είπε η Ραμόνα Βλαντή με την Σοφία Χατζηπαντελή να απαντά «Αυτή γελά με τον εαυτό της. Μην της δίνεις σημασία. Μιλάς με εμένα».

Η Ραμόνα, τότε συνέχισε λέγοντας: «Είναι καλύτερα τα ελληνικά της, κατάλαβες;» και η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε εκνευρισμένη: «Εγώ δεν μιλάω καν ελληνικά και είμαι σε αυτή τη θέση» με τη Ραμόνα Βλαντή να καταλήγει πως το μοντέλο δεν έχει χιούμορ.

https://www.instagram.com/reel/CzCgmo9IZfV/

Η απάντηση της Ραμόνας Βλαντή για την χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Οι fans της Ραμόνας Βλαντή, αναρωτήθηκαν όπως και όλοι όσοι είδαν το επεισόδιο για ποιον λόγο έγινε αυτή η χειρονομία εναντίον της κι εκείνη θέλησε να δώσει την απάντησή της. Όπως είπε: «Εγώ είμαι υπεύθυνη μόνο για το πώς φέρομαι εγώ οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω! Είναι στενάχωρο για την ίδια να φέρεται έτσι!».

395801782_1017625369456009_142351590057090139_n.jpg

Το κοινό πάντως τάχθηκε υπέρ της Ραμόνας Βλαντή και μάλιστα πολλοί είπαν πως είδαν το My Style Rocks φέτος για πρώτη φορά εξαιτίας της,, «απαιτώντας» να γίνει μόνιμη κριτής.

Κι αυτό φάνηκε και στα νούμερα της εκπομπής, τα οποία σε αυτόν τον κύκλο κυμαίνονται κάπου στη βάση. Η έλευση της Ραμόνας Βλαντή έκανε την τηλεθέαση του My Style Rocks να ανέβει κατά 3 περίπου μονάδες.

Η τηλεθέαση του My Style Rocks και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Στην εκπομπή πάντως της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκε πως η απουσία του Δημήτρη Σκουλού έκανε τους συντελεστές να βρουν την ευκαιρία να κάνουν live castings με τις guest προσθήκες στην κριτική επιτροπή γιατί το My Style Rocks θα έχει και 2ο κύκλο στο άλλο μισό της σεζόν και θέλουν τα νούμερα να πάρουν την ανιούσα. Κάτι τέτοιο έγινε και με τη Ραμόνα Βλαντή που βρέθηκε στην θέση της κριτικής επιτροπής για δύο επεισόδια.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Μίχας θα αποχωρήσει από το ριάλιτι καθώς ήταν συμφωνημένο να μείνει για 90 επεισόδια.

Το σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή όταν έμαθε πως η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι κριτής

Προς υπεράσπιση πάντως, της Σοφίας Χατζηπαντελή η Ραμόνα Βλαντή όταν ανακοινώθηκε πως θα βρίσκεται εκείνη στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks είχε πει χαρακτηριστικά: «Να πάει σε αυτά που κάνει. Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στυλίστρια ή έναν στυλίστα. Ταίζουμε και δίνουμε ψωμί σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν».

Ίσως λοιπόν, η Σοφία Χατζηπαντελή να είχε ήδη προκαταβάλει τη στάση της αρνητικά, απέναντι στην Ραμόνα Βλαντή, αν είχε ακούσει κι αυτό το σχόλιο.