H αλλαγή στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή έκανε τη μαμά της Μαρίτσα να αντιδράσει

H αλλαγή στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή έκανε τη μαμά της Μαρίτσα να αντιδράσει

To κοντό καρέ που έκανε η κριτής του My Style Rocks της θύμισε την εποχή που ήταν μικρό παιδί και η μαμά της έχει τη δική της άποψη γι' αυτό.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και θυμήθηκε την εποχή που ήταν μικρό παιδί.

«Νιώθω όπως τότε που ήμουν η μικρή Σοφία», έγραψε χαρακτηριστικά η νέα κριτής του Μy Style Rocks με το νέο πλατινέ κοντό καρέ μαλλί της.

https://www.instagram.com/reel/CxaTo6doLII/

Και η επιβεβαίωση ήρθε από τη μητέρα της Σοφίας, Μαρίτσα, η οποία φαίνεται να ήταν ανέκαθεν η πηγή έμπνευσης της νεαρής προκειμένου να είναι ο εαυτός της και να εκφράζεται μέσα από την εμφάνισή της με όποιον τρόπο θέλει.

maritsa5.jpg

«Φαίνεται απίθανο και πραγματικά τα vibes θυμίζουν τη μικρή Σοφία», έγραψε η Μαρίτσα Χατζηπαντελή.

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ

https://www.instagram.com/reel/Cxf3VHko32Q/

Η μητέρα της Σοφίας είναι φωτογράφος και επίσης συνεργάζεται ως αγοραστής με το Harrods. Η κυρία Μαρίτσα γεννήθηκε στο Λονδίνο ενώ ο πατέρας της Χατζηπαντελή είχε φύγει από την Κύπρο, στην τουρκική εισβολή. Ο προορισμός του ήταν αρχικά οι ΗΠΑ χωρίς τίποτα στην κατοχή του.

«Ποτέ δεν θα καταφέρω να καταλάβω τι περνούν πραγματικά όλοι οι μετανάστες. Η οικογένεια μου έχασε τα πάντα και γι’ αυτό πρωτίστως νιώθω Ελληνοκύπρια», είχε δηλώσει η Σοφία.

Το μονόφρυδο είναι θέμα γονιδίων

Η Σοφία Χατζηπαντελή λέει ότι το μονόφρυδο είναι γονιδιακή κληρονομιά της καθώς το είχε η γιαγιά της, οι θείες της αλλά και η μαμά της.

Στα 15 άρχισε να ασχολείται με το modeling ενώ στα 18 έκανε την πρώτη καμπάνια για το μοναδικό της στιλ.

«Λατρεύω τον εαυτό μου και νιώθω υπέροχα όταν με κοιτώ στον καθρέφτη. Προφανώς και υπάρχουν στιγμές που με βλέπω και λέω “δεν μου αρέσω. Σύνελθε. Έχω την αίσθηση πως για να αγαπήσεις τον εαυτό σου, χρειάζεται να ξέρεις πώς είναι να σε μισείς», είχε τονίσει η Σοφία που έχει ως πιο μεγάλη θαυμάστρια και στήριγμά της, τη μαμά της!

Τι νόημα έχει ο άνευ λόγου θυμός της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks; Ρωτά (ξανά) το κοινό