H κόρη της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς γίνεται Μανιάτισσα και οι γονείς της κινδυνεύουν

Κατερίνα Μπούσιου
H κόρη της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς γίνεται Μανιάτισσα και οι γονείς της κινδυνεύουν

Η Αριάδνη βρίσκει καταφύγιο στη Γη της ελιάς στη Μάνη αλλά αυτό δεν θα φέρει τη χαρά στους γονείς της. 

Τα προσεχή επεισόδια στη Γη της ελιάς θα είναι σε οικογενειακό κλίμα. Για να λύσουμε τον γρίφο με τη συμπεριφορά της Αριάδνης και να δούμε αν τελικά θα αποδεχθεί τους βιολογικούς της γονείς. Οι δε γονείς της, δηλαδή η Ιουλία και ο Στάθης δεν ξέρουν ακόμη σε τι μπελάδες θα μπουν, ενώ προσμένουν να γίνουν μία ευτυχισμένη οικογένεια με το παιδί τους. Στη Γη της ελιάς έχουμε ανατροπές που δεν τις περιμένεις. Και συνεχείς διαμάχες. Kαι έναν νέο έρωτα με την Αριάδνη πρωταγωνίστρια.

Η Αριάδνη αναγκάζεται να γνωρίσει τους γονείς της

Ο Στάθης κάνει στη Γη της ελιάς μία απέλπιδα προσπάθεια για να προσεγγίσει τη βιολογική του κόρη πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το ταξίδι είναι περιπετειώδες. Θα κάνει και εκείνος διάφορα «κόλπα» για να την προσεγγίσει. Τα μισά όπως θα δεις θα αποτύχουν, αλλά κάποια θα πετύχουν. Η Αριάδνη πιο εύκολα από ότι στην περίπτωση της Ιουλίας, αποδέχεται τη νέα πραγματικότητα στη ζωή της και αποκτά σταδιακά εμπιστοσύνη στον Στάθη.

Μέχρι που η σεξουαλική παρενόχληση που θα δεχθεί θα την αναγκάσει να βρει καταφύγιο στη Μάνη. Εκεί που κανείς δεν θα την αναζητήσει. Η Ιουλία και ο Στάθης θα αναθαρρήσουν, θεωρώντας πως οι προσπάθειες προσέγγισης με το παιδί τους πέτυχαν.

https://www.instagram.com/reel/CyG9p_UrE8I/

Όμως η Αριάδνη δεν έχει αρχικά σκοπό να ζήσει μαζί τους. Και φέρνει διάφορα προβλήματα με την επηρμένη συμπεριφορά της και τους περίεργους «τύπους» με τους οποίους συναναστρεφόταν. Επίσης προβλήματα δημιουργεί με την άγνωστη ταυτότητά της. Ο Στάθης θα πει ότι είναι κόρη ενός φίλου του και τη φιλοξενεί, η Αρετή θα νομίζει ότι είναι το νέο του φλερτ και θα τσακωθεί μαζί του, η δε κόρη του Βασιλική θα θεωρήσει ντροπιαστική τη συμπεριφορά του.

Πάντως η Αριάδνη φαίνεται πως θα ριζώσει στην Αρεόπολη. Και αν ριζώσει, θα πρέπει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου να φροντίσει για το τηλεοπτικό της μέλλον. Αν δεν πεθάνει (δεν πρόκειται) θα πρέπει να της βρουν έναν νέο έρωτα για να την απασχολήσουν.

Ένας γάμος με απρόοπτα και μία φιλία που καταστρέφεται στη Γη της ελιάς με ευθύνη του Ντάνου

Σκέψου για λίγο ποιοι είναι διαθέσιμοι. Δεν θα ήταν μία ωραία ιδέα να γίνει ζευγάρι με τον Ορέστη;

Τελικά όμως οι πληροφορίες λένε πως με τον Χρήστο θα έρθει πιο κοντά. Βασικά, θα χαλάσει τη σχέση του με την γιατρό, για να είναι μαζί του.

Η Ιουλία και ο Στάθης θα έχουν μεγάλα προβλήματα τελικά με την κόρη τους.