Ξεκίνησαν τα μαγειρέματα στη Γη της ελιάς με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πριν το bachelerrote της Άννας

Κατερίνα Μπούσιου
Ξεκίνησαν τα μαγειρέματα στη Γη της ελιάς με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πριν το bachelerrote της Άννας

Η ρήξη Ασπασίας και Αρετής εξαιτίας της Αργυρώς Μπαμπαρίγου στη Γη της ελιάς. 

Οι guests σε κάθε σειρά μυθοπλασίας, δίνουν πάντα έναν αέρα ανανέωσης και είναι και ένα παραπάνω δέλεαρ για το κοινό. Αυτή τη φορά η έλευση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στη Γη της ελιάς, θα φέρει άθελά της μία ρήξη (συγγενική και φιλική) λίγο πριν δούμε σήμερα το bachelerrote της Άννας πριν τον γάμο της με τον Πότη.

Μαγειρέματα παντός είδους στη Γη της ελιάς

Η Ελένη Μενεγάκη ήδη είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα συμμετείχε σε κάποια από τα επεισόδια της Γης της ελιάς. Συγκεκριμένα θα την δούμε σε σχεδόν δύο από τα προσεχώς. Είναι η πρώτη φορά που εκείνη συμμετέχει σε σειρά μυθοπλασίας και πάντα οι guests δίνουν μία νότα ανανέωσης.

barbarigou8.jpg

Φυσικά και θα υποδυθεί τον εαυτό της. Σε ένα τυχαίο ταξίδι της στην Αρεόπολη της Μάνης για τουριστικούς λόγους, θα γνωρίσει αρχικά την Ασπασία - Bάσια Παναγοπούλου.

Την οποία εσχάτως την έχεις δει να ασχολείται με την μαγειρική με τις συνταγές της να ανεβαίνουν από την κόρη της Ειρήνη στο You Tube. Θα θεωρήσει την γνωριμία με την Αργυρώ, ένα πολύ ωραίο challenge για να διαφημιστεί.

https://www.instagram.com/p/Cy5uc-cuysg/

Χωρίς να λογαριάσει πως η ξαδέλφη της και μέχρι πρότινος φίλη της Αρετή, γνωστή επίσης για τις συνταγές της θα ζηλέψει και θα θελήσει και εκείνη να επωφεληθεί. Αντιλαμβάνεσαι ότι εδώ έρχεται ένα ξεκαρδιστικό beef.

https://www.instagram.com/p/Cxs6AGcI7es/

Η Αργυρώ θα κάνει κέντρο της επίσκεψής της το καφενείο του Πότη. Πια όταν δούμε τη γνωστή μαγείρισσα στα επεισόδια, Πότης και Άννα θα είναι ήδη παντρεμένοι και ευτυχισμένοι και μόλις θα έχουν επιστρέψει από το γαμήλιο ταξίδι τους στο Ναύπλιο. Σε έχω ήδη ενημερώσει βέβαια πως αυτός ο γάμος θα έχει αρκετά απρόοπτα πριν γίνει.

Ένας γάμος με απρόοπτα και μία φιλία που καταστρέφεται στη Γη της ελιάς με ευθύνη του Ντάνου

Αυτά τα δύο stories μέσα στη σειρά θα είναι οι μόνες ευχάριστες νότες. Γιατί ακολουθούν δράματα (παλιά μου τέχνη) και ανατροπές στις σχέσεις. Οριστικές αυτή τη φορά και ολίγον ακραίες. Stay tuned.