Βαμβακούση - Αγγελόπουλος: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς κι όλοι απορούν αν περιμένουν δίδυμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βαμβακούση - Αγγελόπουλος: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς κι όλοι απορούν αν περιμένουν δίδυμα

Οι δυο πιπίλες που κρατούσαν στα χέρια τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται αν περιμένουν δίδυμα.

Μετά τη βροχή λένε πως βγαίνει το ουράνιο τόξο και αυτό συνέβη και με την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση. Το νιόπαντρο ζευγάρι μπορεί ακριβώς μετά τον γάμο του να έπρεπε να βιώσει μια μεγάλη απώλεια, αυτήν της μητέρας του Nτάνου, όμως η ζωή επιφύλασσε και μια μεγάλη χαρά γι' αυτούς.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης: Θα έχουμε δίδυμα;

Ανήμερα της γιορτής της συζύγου του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση ανακοίνωσαν μέσα από το προφίλ τους στο Instagram πως σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς. Οι δυο τους εμφανίστηκαν φορώντας πιπίλες σε ουδέτερα χρώματα, αφού μάλλον, ακόμα δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού ή των «μωρών», αφού στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσαν συνέχισαν να κρατούν και τις δύο πιπίλες ενωμένες στα χέρια τους, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν κάτι στη λεζάντα του post στην οποία έγραφαν: «Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία, σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας».

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν τελικά τις φήμες που ήθελαν όλο αυτό το διάστημα τη Δήμητρα Βαμβακούση να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και την Ειρήνη Κολλιδά που προσέχοντας στον γάμο του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο - ως γυναίκα - τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δήμητρας έδωσε μαζί με τις ευχές για «βίον ανθόσπαρτον» και τις ευχές της για τον ερχομό του μωρού.

Όπως συμβαίνει όμως σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο όταν νιώσει έτοιμη η γυναίκα που είναι έγκυος κι αφού έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο συνήθως ανακοινώνονται τέτοιου είδους ευχάριστα νέα. Γι' αυτό και όλο αυτό το διάστημα η Δήμητρα Βαμβακούση έκρυβε επιμελώς την κοιλίτσα της και δεν απαντούσε στο αν περιμένουν ή όχι παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CyyagLostN1/

Στην αρχή αυτής της πολύ ξεχωριστής γι' αυτούς μέρας με τη «διπλή» γιορτή - αυτήν της ονομαστικής γιορτής της Δήμητρας Βαμβακούση αλλά και των νέων για την εγκυμοσύνη της - ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ευχηθεί στη σύζυγό του με μια αδημοσίευτη φωτογραφία της γράφοντας: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου».

395604837_238916355847304_8535653963344552735_n.jpg

Οι followers γέμισαν με ευχές το ζευγάρι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. Άλλωστε, ο κόσμος ήταν που τον έβγαλε νικητή στο Survivor 2017 κι ακόμα φαίνεται πως η αγάπη του γι' αυτόν δεν έχει σβήσει. Με το που ανακοίνωσε λοιπόν, το ζευγάρι τα ευχάριστα νέα, όλοι οι fans του έσπευσαν να τους ευχηθούν και παρατηρώντας σχεδόν όλοι τις δύο πιπίλες έκαναν λόγο για δίδυμα μωράκια.