Molly Hurwitz: Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Matthew Perry έκανε την αποκάλυψη για τα Φιλαράκια

Πατούλια Κατερίνα
Molly Hurwitz: Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Matthew Perry έκανε την αποκάλυψη για τα Φιλαράκια

AP2002

Η Molly ήταν η γυναίκα που ο Perry είχε εξομολογηθεί πως αναγκάστηκε να αρραβωνιαστεί για να μην είναι μόνος και άρρωστος στην καραντίνα.

4 χρόνια μετά τον αρραβώνα και 3 χρόνια μετά τον χωρισμό, η πρώην αρραβωνιαστικιά του Matthew Perry, Molly Hurwitz έλυσε τη σιωπή της για τον θάνατο του 54χρονου.

Η Molly, η οποία ήταν σύντροφος του Perry από το 2018 ως το 2021, μίλησε για τον Matty με τα πιο ζεστά λόγια παρά τον άσχημο χωρισμό και τις δηλώσεις που είχε κάνει εκείνος για τους λόγους που τον «ανάγκαζαν» να την αρραβωνιαστεί.

Στο ποστ της στο Instagram η Hurwitz έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θα το λάτρευε που ο κόσμος μιλάει για το πόσο ταλαντούχος ήταν και ήταν ένα πραγματικό ταλέντο. Παρότι τον αγαπούσα πιο πολύ από όσο μπορούσα να αντιληφθώ, ήταν περίπλοκος και μου προκάλεσε πόνο όσον δεν ήξερα ότι μπορώ να αντέξω. Κανένας άλλος στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε τέτοια επιρροή σε μένα όπως ο Matthew Langford Perry. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα έμαθα από εμάς», έγραψε η 32χρονη μάνατζερ και παραγωγός.

https://www.instagram.com/p/CzCeyEgPGAO/

Η Hurwitz που ήταν μαζί με τον Perry μέχρι και το reunion των πρωταγωνιστών αποκάλυψε και μια λεπτομέρεια για τα Φιλαράκια, άγνωστη στο ευρύ κοινό. Όπως εξήγησε, εκείνη και ο Matthew είδαν μαζί ξανά τα Φιλαράκια εν’ όψει του τότε τηλεοπτικού reunion και εκείνος ένιωθε πολύ καλά:

«Fuck ήμουν τόσο καλός, βλέπεις τι έκανα», τόνισε η Molly αναφερόμενη σε όσα της έλεγε ο Perry και εξήγησε πως μαζί μελέτησαν πολλές σκηνές ενώ κατέληξε:



«Ο σεβασμός μας και η ευγνωμοσύνη μας στο χιούμορ είναι κάτι που μας ένωσε, το να είμαι μαζί του καθώς εκείνος ανακάλυψε ξανά τη λάμψη του ήταν κάτι μαγικό, Matty νιώθω ανακούφιση που βρήκες την ειρήνη».

O Perry είχε μιλήσει για την Molly και τον αρραβώνα τους το 2020 και την είχε χαρακτηρίσει την καλύτερη γυναίκα στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CAF7cUTH6m0/

Ο Matthew Perry αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε την καλύτερη γυναίκα στον κόσμο

Η πρόταση γάμου που δεν θυμόταν:

Στο βιβλίο του και χωρίς να μιλάει για τη γυναίκα στην οποία αναφέρεται - όλοι ξέρουμε ότι ήταν αρραβωνιασμένος με τη Molly το διάστημα εκείνο- έγραψε για τη νοσηλεία στην Ελβετία, για την πρόταση γάμου που έκανε ενώ έπαιρνε 1.800 γραμμάρια υδροκωδόνης την ημέρα, χωρίς να ζητήσει το χέρι της κοπέλας από την οικογένειά της:

«Ήμουν φτιαγμένος σαν να ήμουν χαρταετός κι εκείνη το ήξερε και είπε ναι», εξήγησε ο Perry ο οποίος δεν θυμόταν καν πώς έγινε ο αρραβώνας:

«Της αγόρασα ένα δαχτυλίδι γιατί ήμουν απελπισμένος και δεν ήθελα να με αφήσει», τόνισε ο Matty.

https://www.instagram.com/p/CPbQkUqnD2e/

Λίγους μήνες αργότερα, ο Perry είχε εξηγήσει πως τα πράγματα με την Molly δεν πήγαν καλά και της ευχήθηκε τα καλύτερα. Οι φήμες ήθελαν τον Perry να έχει χωρίσει από την Molly για να είναι με την Briana Brancato.

https://www.instagram.com/p/CGDnW9gg2d4/

The One Where Matthew Perry διαγράφει τον Keanu Reeves και ζητάει συγγνώμη