Φως στο Τούνελ με τον Αντρέι: Ο Ροϊλός στη Μάγισσα ερευνά και γίνεται το τέλειο δίδυμο με τον Ψαρρά

Κατερίνα Μπούσιου
Φως στο Τούνελ με τον Αντρέι: Ο Ροϊλός στη Μάγισσα ερευνά και γίνεται το τέλειο δίδυμο με τον Ψαρρά

Ποια Νικολούλη; Πώς κατάφερε Αναστάσης Ροϊλός να γίνει ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Κανέλλο - Νίκο Ψαρρά. Και οι δύο είναι τα είδωλα της Μάγισσας. 

Η Μάγισσα δεν είναι απλά μία αξιόλογη σειρά εποχής. Τελευταία έχει εξελιχθεί σε αστυνομική περιπέτεια. Ο Αναστάσης Ροϊλός έγινε και χθες το είδωλο του Twitter με τον τρόπο σκέψης του και το στυλ του, προσπαθώντας να ανακαλύψει τον δολοφόνο του μωρού. Και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σε λίγο διάστημα από σήμερα έχει ένα νέο challenge. Να αποκαλύψει αν πατέρας του βρέφους ήταν τελικά ο Τζανής και όχι ο Μάρκος. Ο Νίκος Ψαρράς θα είναι και πάλι ο μεγάλος του σύμμαχος.

Φως στο τούνελ της Μάνης

Με το αιώνιο beef μεταξύ του Μιχαήλ Λάσκαρη και του Σπήλιου Γερακάρη συνεχίστηκε και χθες η Μάγισσα, μόνο που βγήκαν και τα σπαθιά στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Τελικά όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα, έγινε το κατάλληλο αλισβερίσι και ξαφνικά ο Τάσος Νούσιας έγινε καπετάν Σπήλιος, έναν τίτλο που πάλευε χρόνια να αποκτήσει. Τέρμα η πειρατεία. Για λίγο τουλάχιστον.

https://www.instagram.com/p/CzEvxUiuYzp/

Ανάμεσα στις κόντρες και στις έριδες ο έρωτας του Μάρκου για τη Θεοφανώ φουντώνει, αντί να καταλαγιάζει. Αν και εκείνος έκανε μία μικρή προσπάθεια να ξαναδώσει πίσω στους γονείς της την Μεταξία. Έτσι γίνονταν τότε. Δεν υπήρχαν διαζύγια. Απλά ο γαμπρός παρέδιδε ξανά πίσω τη νύφη.

https://www.instagram.com/p/CybcNjYLp9U/

Όμως όλο το ενδιαφέρον πηγαίνει ξανά στον Αντρέι. Ο οποίος συνεχίζει ως άλλη Νικολούλη της Μάνης να ερευνά το μυστήριο της δολοφονίας του βρέφους του Μάρκου και της Μεταξίας. Και ο συλλογισμός του προς τον Κανέλλο - Νίκο Ψαρρά και οι υποψίες του για τον Τζανή έχουν μία βάση.

Η Θέμις Μπαζάκα φτάνει στη Μάγισσα μαζί με τον γνωστό - άγνωστο πατέρα της Θεοφανώς

Ο τρόπος, το στυλ, τα λόγια του και το match που κάνει με τον Κανέλλο, τους έχουν κάνει και τους δύο ένα μοναδικό τηλεοπτικό δίδυμο. Ο Ροϊλός δείχνει το πόσο έχει εξελιχθεί από τον ρόλο του Νικηφόρου στις Άγριες Μέλισσες. Και το Twitter τον λάτρεψε και χθες. Και συμφώνησε μαζί του.

Η πιθανότητα το μωρό να ήταν του Τζανή είναι πολύ μεγάλη, αφού η εξωσυζυγική σχέση της Μεταξίας μαζί του ξεκίνησε ταυτόχρονα με την αρχή του γάμου της και σύντομα θα το δούμε αυτό στο αναγκαίο flashback. Ο Αντρέι Σιντόροφ είναι σίγουρος για τον Τζανή, αλλά μπερδεύεται ακόμη στη σκοπιμότητα. Για ποιο λόγο δηλαδή, να σκοτώσει τον γιο του.

Τότε είναι που θα υποψιαστεί αυτούς που είναι στο περιβάλλον του. Δηλαδή τη μητέρα του Δαμιανή. Και το μεγάλο σασπένς είναι στην αρχή του. Την επόμενη εβδομάδα, το όραμα της Θεοφανώς για τα κλειδιά που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Και όλα δείχνουν ξανά τον Τζανή.