Το νυφικό look της Οικονομάκου στο Πρώτος από Εμάς και ο γρίφος με τον πατέρα του παιδιού της

Κατερίνα Μπούσιου
Το νυφικό look της Οικονομάκου στο Πρώτος από Εμάς και ο γρίφος με τον πατέρα του παιδιού της

Το trick με την εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου ως νύφη στο Πρώτος από Εμάς και ο μεγαλύτερος γρίφος που θα υπάρξει στη σειρά. 

Σήμερα γάμος γίνεται και η τηλεοπτική παρέα του Πρώτος από Εμάς ετοιμάζεται να ζήσει μία μεγάλη χαρά, για να σβήσει η κατήφεια και η θλίψη λόγω της ασθένειας του Άλκη. Η Αθηνά Οικονομάκου σήμερα στον γάμο της ως Αθηνά κάνει και στυλιστική πρόταση με ένα υπέροχο νυφικό, κατάλληλο για πολιτικό γάμο, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η μεγάλη της δοκιμασία. Ένα ευχάριστο γεγονός θα γίνει ένα μικρό μαρτύριο στη συνέχεια για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cy_qse2tul1/

Η ολόσωμη λευκή φόρμα - νυφικό

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε αποκαλύψει - αν και κρυβόταν από το πλάνο - μία φωτογραφία με όλο το καστ του Πρώτος από Εμάς, φορώντας τα καλά του και αυτό το πλάνο αφορούσε τον τηλεοπτικό της γάμο ως Κάτια. Σήμερα είναι η ώρα να δούμε αυτό τον τηλεοπτικό γάμο της με τον Έβαν.

https://www.instagram.com/p/Cyd7Wb2tvDM/

Όπως θα δεις όμως και στο τρέιλερ, η ηθοποιός δεν θα είναι μία τυχαία νύφη στον πολιτικό της γάμο.

Επέλεξε ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο look και καθόλου συμβατικό ή ρομαντικό. Φορά μία ολόσωμη σατέν φόρμα η οποία στη μέση έχει και μία έξτρα προσθήκη ως φούστα με έναν φιόγκο. Μία πολύ ασυνήθιστη επιλογή.

oikonomakounifiko.png

Η Κάτια δεν είναι και τόσο σίγουρη για την απόφασή της να παντρευτεί τον Έβαν, αλλά το κάνει γιατί η σχέση της με τον Άλκη δεν θα οδηγήσει πουθενά. Ωστόσο μέχρι και την τελευταία στιγμή περνά όλες τις μέρες της μόνο μαζί του. Μετά τον γάμο θα κρατηθούν σε απόσταση, λόγω και του γαμήλιου ταξιδιού της στο εξωτερικό.

Η επιστροφή της θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική μας ιστορία. Η Κάτια μαθαίνει από τον γιατρό της πως είναι έγκυος και ο Έβαν πετά από τη χαρά του. Εκείνη όμως έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για την πατρότητα του μελλοντικού της παιδιού. Το ένστικτό της λέει πως είναι παιδί του Άλκη. Είναι σχεδόν σίγουρη για αυτό.

«Μας συγκίνησες Άλκη»: Ο χρόνος λιγοστεύει στο «Πρώτος από εμάς» και το κοινό δεν το άντεξε

Ο γρίφος δεν θα λυθεί τόσο σύντομα. Γιατί μεσολαβεί μία ακόμη κρίση στην υγεία του Άλκη που θα αποπροσανατολίσει τα ενδιαφέροντα της παρέας.

Μία ακόμη γυναίκα όμως έχει την τιμητική της στα επόμενα επεισόδια, με ένα διαφορετικό δίλημμα. Η Σοφία - Βίβιαν Κοντομάρη, δεν αντέχει και υποκύπτει στον έρωτα του Νώντα. Παρόλο που είναι παντρεμένος και θα γίνει σύντομα και για πρώτη φορά μπαμπάς.

Πολλά μπερδέματα και τα αδιέξοδα στο μέλλον.