H Βίκυ Καγιά επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια σε ταινία του The Boy

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Βίκυ Καγιά επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια σε ταινία του The Boy

Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της προσπάθεια στην υποκριτική με την ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ «Annie», η Βίκυ Καγιά επιστρέφει με «Το Πολύδροσο» κι είναι ήδη sold out.

Η Βίκυ Καγιά, παρότι φέτος μετά από αρκετές σεζόν δεν βρίσκεται στο Shopping Star, φαίνεται να διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο , αφού όχι μόνο θα κάνει την παρουσίαση του MadWalk αλλά μετά από χρόνια πρωταγωνιστεί και σε νέα ταινία στον κινηματογράφο.

Η Βίκυ Καγιά και η συνεργασία με τον The Boy

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αναδημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες της από τα γυρίσματα της ταινίας κι εκεί ήταν που καταλάβαμε τη σημαντική αυτή συνεργασία της Βίκυς Καγιά.

H ταινία «Πολύδροσο», είναι μια ταινία του The Boy ή αλλιώς του Αλέξανδρου Βούλγαρη - γιου του Παντελή Βούλγαρη - ο οποίος είναι σκηνοθέτης και μουσικός, ενώ έχει σκηνοθετήσει έξι ταινίες μεγάλου μήκους που έχουν παρουσιαστεί και βραβευτεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως τα «Κλαις;», «Ροζ», «Χιγκίτα», «Νήμα», «Winona» και «Γυμναστήριο». Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει πάνω από 25 μουσικά άλμπουμ και έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο, ενώ έχει εμφανιστεί και ο ίδιος σαν ηθοποιός.

217736831_5694994703908373_2344096632885190327_n.jpg

Ο ίδιος είναι αρκετά ενδιαφέρον δημιουργός ενώ σε σχέση με τα έργα του σε συνέντευξή του έχει αναφέρει σχετικά με το αν περιέχουν στοιχεία αυτοαναφορικότητας:

«Θα σου πω. Σχεδόν όλες οι ταινίες πιστεύω ότι έχουν σχέση με το προσωπικό του καθενός. Κάποιοι επιλέγουν αυτό να φαίνεται μπαμ, κάποιοι λιγότερο. Εγώ κάποιες φορές έχω επιλέξει να φαίνεται, κάποιες φορές έχω επιλέξει να είναι πιο κρυμμένο. Κάποιος θα δει το «Ροζ» και, επειδή παίζω εγώ, μπορεί να υποθέσει, λανθασμένα, ότι «Α, παίζει τον εαυτό του». Ενώ στη «Winona», όπου θα δει τέσσερα κορίτσια, μπορεί να μην το σκεφτεί αυτό. Για εμένα, αν με ρωτήσεις, είναι πιο προσωπική ταινία η «Winona». Κάποιες φορές έχω γίνει πιο αυτοαναφορικός, άλλες λιγότερο. Κάποιες φορές -δεν θα το έλεγα ψυχαναλύομαι- προσπαθώ να τελειώνω με πράγματα μέσα μου. Και κάποιες φορές έχω βγει πολύ κερδισμένος ψυχικά από αυτό το πράγμα. Άλλες όχι. Από τη «Winona» βγήκα κερδισμένος. Το «Ροζ» είναι μια ταινία που με ταλαιπώρησε, αλλά ήμουν και μικρότερος και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ το να μπαίνεις και να βγαίνεις σε κάτι δημιουργικό και προσωπικό. Όλο αυτό μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο».

Η ταινία αναμένεται να κάνει Πανελλήνια Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο διαρκεί από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 12 του μήνα. Ωστόσο μπαίνοντας στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ για να κλείσει κάποιος εισιτήρια για να παρακολουθήσει την ταινία στις 8 Νοεμβρίου θα δει πως ήδη είναι sold out. Στους κινηματογράφους, ωστόσο θα κυκλοφορήσει το 2024 από το Cinobo.⁠

Screenshot-(773).png

Η Βίκυ Καγιά υποδύεται μια μαμά στο «Πολύδροσο»

Όσον αφορά την πλοκή της υπόθεσης αυτή δεν είναι ακόμα γνωστή, αφού στη λεζάντα της ανάρτησης με την αφίσα της ταινίας γράφει μόνο το εξής: «Στους κινηματογράφους το 2024 από το Cinobo».

https://www.instagram.com/p/CzEox02S_02/

Όπως μπορείς κι εσύ να δεις η Βίκυ Καγιά συμπρωταγωνιστεί με την Σοφία Κόκκαλη - η οποία είχε παίξει στην ταινία «Μικρά Αγγλία» τον ρόλο της Μόσχας Σαλταφέρου - και από την κοινή αμφίεσή τους φαίνεται πως έχουν στην ταινία κάποιου είδους συγγένεια.

Την απάντηση στον «γρίφο» έδωσε η Σοφία Κόκκαλη, η οποία στο σχόλιο της Βίκυς Καγιά κάτω από την ανάρτηση που έλεγε: «Σ' αγαπάω κοριτσάκι μου» απάντησε «Κι εγώ μάμι», δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως εκείνη στην ταινία υποδύεται τη μαμά της.

Screenshot-(772).png

Σε ποιες ταινίες έχουμε ξαναδεί τη Βίκυ Καγιά;

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο αλλά έχει ασχοληθεί πέρα από την παρουσίαση και με την υποκριτική όχι μία αλλά αρκετές φορές.

Το 2005 πρωταγωνίστησε στην ταινία του σκηνοθέτη Νίκου Περράκη Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο, ενώ το 2006, δάνεισε την φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars στο ρόλο της Σάλυ Καρέρα.

Από την άλλη το 2007, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της αισθηματικής σειράς Γοργόνες ενώ την ίδια περίοδο ξεκίνησε να εμφανίζεται στο θέατρο στην παράσταση Δύο τρελοί, τρελοί παραγωγοί, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, στον ρόλο της Ρωσίδας Ούλα. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκε για δύο σεζόν μέχρι το 2009.

Η Βίκυ Καγιά, όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού το 2011, δάνεισε ξανά την φωνή της στο δεύτερο μέρος της ταινίας Cars, Cars 2 ενώ έπαιξε και στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά.

Το 2014, έκανε μια guest εμφάνιση και στην κωμική σειρά Μοντέρνα Οικογένεια υποδυόμενη τη Βάσω, μια νέα γειτόνισσα της οικογένειας Χατζόπουλου και τέλος τη σεζόν 2014-2015, έπαιξε και πάλι στο θέατρο, στην ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ Annie στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη και την Άννα Παναγιωτοπούλου.

giorgos_giannimpas_1412617115_825414648901201593_7842618.jpg

Αυτή την φορά βέβαια, συνεργάζεται με έναν ιδιαίτερο καλλιτέχνη και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα τελείως διαφορετικό από όλα αυτά που την έχουμε δει να κάνει τις προηγούμενες φορές. Οι backstage φωτογραφίες άλλωστε, από την ταινία αυτό προμηνύουν.