Λίγες ημέρες μετά το bullying η Paris Hilton με τον γιο της έκαναν την πιο γλυκιά μεταμφίεση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγες ημέρες μετά το bullying η Paris Hilton με τον γιο της έκαναν την πιο γλυκιά μεταμφίεση

H Paris Hilton γιόρτασε για πρώτη φορά το Halloween με τον μονάκριβο γιο της. Η στολή που επέλεγε για τον μικρό Phoenix και οι τρυφερές φωτογραφίες.

Πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά δείχνει η Paris Hilton η οποία πριν από εννέα περίπου μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 42χρονη και ο συγγραφέας σύζυγός της, Carter Reum απολαμβάνουν τη νέα καθημερινότητα με τον γιο τους, Phoenix Barron και έχουν αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του.

Paris Hilton: Το πρώτο Halloween με τον γιο της και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις

Πριν από λίγα 24ωρα η «χρυσή κληρονόμος» γιόρτασε για πρώτη φορά το Halloween με τον γιο της και επέλεξε διάφορες εντυπωσιακές μεταμφιέσεις τόσο για την ίδια αλλά και για τον μικρό Phoenix.

H 42χρονη επέλεξε να ντύσει τον γιο της Elmo, έναν από τους δημοφιλέστερους φανταστικούς χαρακτήρες. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με την Ηilton να δημοσιεύει αργότερα τα τρυφερά στιγμιότυπα στο Instagram.

Η Paris Hilton έμαθε να λέει «όχι» για χάρη του γιου της και θέλει να ξαναγίνει σύντομα μαμά

https://www.instagram.com/p/CzFpl1yL7RM/

«Το μικρό μου Εlmo», έγραψε η Hilton στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Hilton μίλησε πρόσφατα στο People για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της και εξήγησε πώς ο ερχομός του γιου της άλλαξε τη νοοτροπία αλλά και την καθημερινότητά της.

«Πάντα βάζω τον Phoenix ως πρώτη μου προτεραιότητα. Έχω μάθει πώς να λέω όχι. Ο Phoenix είναι απλώς ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, και με έκανε να νιώσω τόσο ολοκληρωμένη», είπε χαρακτηριστικά η Paris Hilton.

Λίγες ημέρες νωρίτερα μαμά και γιος ντύθηκαν αεροσυνοδός και πιλότος, στολή με επιρροές από το θρυλικό video clip της Britney Spears «Τoxic». Όπως η ίδια εξομολογήθηκε φέτος έδωσε έμφαση στις στολές του γιου της, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CzBz28yrAaU/

«Συνήθως ετοιμάζω τα κοστούμια μου, αλλά έχω ήδη αγοράσει στο Phoenix πιθανώς 20 διαφορετικά κοστούμια. Ήταν το επίκεντρό μου», δήλωσε πριν ένα μήνα η Hilton στο People.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Paris Hilton με τον μονάκριβο γιο της

Η Paris Hilton είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της να χρησιμοποιήσει το όνομα London για τα παιδιά της. Αφού απέκτησε γιο και όχι κόρη η 42χρονη άρχισε να ψάχνει ένα όνομα πόλης ή πολιτείας που θα ταίριαζε με το δικό της. Έπειτα από σκέψη το ζευγάρι κατέληξε στο όνομα Phoenix που σημαίνει φοίνικας και συμβολίζει την αναγέννηση.

Το μεσαίο όνομα του μωρού δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς αποτελεί φόρο τιμής στον παππού της κληρονόμου, Barron Hilton.

«Ήταν πάντα ο μέντοράς μου και πάντα θαύμαζα τόσο πολύ τον παππού μου και ήμασταν πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα, έτσι ήθελα να τον τιμήσω, δίνοντας το όνομά του στον πρώτο μου γιο», τόνισε η Hilton.

Πηγή κεντρικής: parishilton