Στη νέα ζωή ως μαμά η Μαριλού Κόζαρη βρίσκει χρόνο με τον Πάνο Μουζουράκη για τους δυο τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα ζωή ως μαμά η Μαριλού Κόζαρη βρίσκει χρόνο με τον Πάνο Μουζουράκη για τους δυο τους
NDP Photo Agency

Η Μαριλού Κόζαρη κι ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να έγιναν πριν 2 μήνες περίπου γονείς όμως φροντίζουν να μην ξεχνούν να περνούν χρόνο και ως ζευγάρι.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη τον περασμένο Σεπτέμβριο - συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου - έγιναν πρώτη φορά γονείς, αφού η φαρμακοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού δίπλα στην Μαριλού Κόζαρη μην μπορώντας να κρύψει την χαρά του για το νέο μέλος στην οικογένειά τους, ενώ λίγες μέρες μετά την άφιξη της κόρης τους, δημοσίευσε και μια πρώτη φωτογραφία της, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media τα έντονα συναισθήματα και την αγάπη που ένιωσε απ' όλους όσους βοήθησαν να έρθει στον κόσμο το μωρό τους. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είχε αναφέρει τα εξής:

Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

https://www.instagram.com/p/CxTbLH4sH9y/

Μαριλού Κόζαρη και Πάνος Μουζουράκης περνούν χρόνο ως ζευγάρι

Μπορεί να έγιναν λοιπόν, αρκετά πρόσφατα γονείς, όμως η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο και ως ζευγάρι.

Γι' αυτό οι δυο τους, πέρα από βόλτες που κάνουν στην Αθήνα, βρέθηκαν πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Απλή Μετάβαση» στο θέατρο Ακροπόλ και μάλιστα με matchy outfits επιλέγοντας να φορέσουν τζιν. Όπως θα δεις βέβαια, αν είσαι λίγο πιο παρατηρητική, η κόρη τους δεν φεύγει λεπτό από το μυαλό τους, αφού η φαρμακοποιός έχει για φόντο στο smartwatch της μια φωτογραφία που είναι κι οι τρεις μαζί για να έχει και την κόρη τoυς και τον Πάνο Μουζουράκη πάντα «μαζί» της.

Πάντως είναι πολύ εύκολο και λογικό να διαταραχθούν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι όταν έρχεται το πρώτο τους παιδί στον κόσμο, αφού αλλάζει η καθημερινότητά τους και προτεραιότητα πλέον έχει το νέο μέλος. Όπως φαίνεται όμως ο καλλιτέχνης και η φαρμακοποιός έχουν βρει την χρυσή τομή.

Ο γάμος στην Αίγινα

O γάμος του ζευγαριού έγινε στην Αίγινα στις 27 Μαΐου με πλήθος επωνύμων να βρίσκεται εκεί για να είναι δίπλα τους στην χαρά τους. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είχαν φροντίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι την ανακοίνωση του γάμου τους, αφού δεν είχαν κάνει μέχρι τότε σχεδόν καμία κοινή εμφάνιση.