Ο Pacino θα δίνει 30.000 δολάρια το μήνα για τον γιο του με την Alfallah βάσει δικαστικής απόφασης

Πατούλια Κατερίνα
Ο Pacino θα δίνει 30.000 δολάρια το μήνα για τον γιο του με την Alfallah βάσει δικαστικής απόφασης

Τουλάχιστον 13 χιλιάδες δολάρια θα παίρνει η νταντά που θα πληρώνει η 29χρονη Noor Alfallah για να προσέχει το νεογέννητο του Al Pacino τα βράδια.

Ακόμα μία εξέλιξη στην υπόθεση με το μόλις τεσσάρων μηνών παιδί του Al Pacino.

Οι νέοι κανόνες για την κηδεμονία του γιου του Pacino

Στα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six, φαίνεται πως ο 83χρονος Pacino υποχρεώνεται να δίνει στην 29χρονη Noor Alfallah 30 χιλιάδες δολάρια για τη στήριξη του παιδιού που απέκτησαν μαζί με τον Pacino να υποχρεούται να δώσει 110.000 δολάρια προκαταβολικά και 13.000 τον μήνα για τη νταντά που θα προσέχει το μωρό κάθε βράδυ.

Σε αυτά προστίθενται τα έξοδα για ιατρικούς σκοπούς, για την ασφάλεια υγείας του μωρού ενώ ο ηθοποιός υποχρεώνεται ταυτόχρονα να ενισχύει ένα καταπίστευμα κάθε χρόνο με το ποσό των 15.000 δολαρίων που θα αφορά στις σπουδές του γιου του.

Ο δικαστής αποφάσισε πως και οι δύο γονείς θα έχουν τελικά την επιμέλεια από κοινού ενώ όσον αφορά την φυσική κηδεμονία του παιδιού σε αυτή προηγείται η μητέρα.

https://www.instagram.com/p/Cwb-qtWuE3U/

Η διαμάχη του Al με την Noor

Τρεις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της με τον Al Pacino, η Noor Alfallah κατέθεσε στο δικαστήριο κάποια έγγραφα για να ξεκαθαρίσει τη γονική σχέση που θα έχει με τον ηθοποιό όσον αφορά το παιδί τους.

Τον περασμένο Ιούνιο ο γνωστός σε όλους Al Pacino έγινε στα 83 του για φορά πατέρας, αφού η 29χρονη σύντροφός του Noor Alfallah, έφερε στον κόσμο τον γιο τους, τον μικρό Roman.

Σύμφωνα τότε με το ΤΜΖ, O Pacino πληροφορήθηκε τα νέα για την εγκυμοσύνη της Noor δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους, ενώ ο 83χρονος ήταν αρκετά καχύποπτος όσον αφορά την πατρότητα του παιδιού, μιας και ένα ιατρικό πρόβλημα που είχε προκαλούσε υπογονιμότητα.

Παρότι λοιπόν, στην αρχή ήθελε, όπως ανέφεραν οι συγκεκριμένες πηγές να κάνει μέχρι και test πατρότητας, στην συνέχεια ενθουσιάστηκε που θα μεγάλωνε την οικογένειά του, λέγοντας πως η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη τη δεδομένη στιγμή είχε ξεχωριστή σημασία για εκείνον.

Η Noor Alfallah ζητά πλήρη κηδεμονία του γιου της με τον Al Pacino κι αυτός είναι ο λόγος

https://www.instagram.com/p/CrROIOXpQQh/

Πολύτεκνος πια και ο Al

Ο Al έχει ήδη τρία παιδιά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ήδη μια 33χρονη κόρη, την Julie Marie, με την Jan Tarrant, ενώ είναι και πατέρας στα 22χρονα δίδυμα που απέκτησε με την Beverly D'Angelo.

julie-marie-pacino.jpg

julie-marie-pacino

Όσο για την Alfallah, αυτή έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Ιούνιο ενώ στους πρώην της συγκαταλέγονται ο Mick Jagger και ο δισεκατομμυριούχος Nicolas Berggruen.

Η Noor Alfallah είναι Αμερικανίδα παραγωγός ταινιών από το Κουβέιτ, το όνομα της οποίας άρχισε να γίνεται γνωστό όταν είχε εμπλακεί συναισθηματικά με τον θρυλικό frontman των Rolling Stones, Mick Jagger. Έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1993, σπούδασε στα UCLA και USC, και το 2014 έφτιαξε την πρώτη της ταινία: ένα ντοκιμαντέρ ευαισθητοποίησης για τους άστεγους με τίτλο Streets of Life.

Ο Pacino ως πατέρας

Το 2014 ο Pacino είχε μιλήσει στο περιοδικό «The New Yorker» για το πώς είναι να είσαι πατέρας και ανέφερε ότι η απόκτηση παιδιών τον βοήθησε να καταλάβει όσα ένιωθε από τότε που ο πατέρας του εγκατέλειψε αυτόν και τη μητέρα του όταν ήταν μικρό παιδί.

«Ήξερα συνειδητά ότι δεν ήθελα να μοιάσω στον πατέρα μου. Ήθελα να είμαι εκεί. Έχω τρία παιδιά. Είμαι υπεύθυνος απέναντί τους. Είμαι μέρος της ζωής τους. Όταν δεν είμαι, είναι αναστατωτικό για μένα και γι' αυτά».

Ο Al Pacino θα γίνει πατέρας για 4η φορά στα 83! Ποια είναι η 29χρονη Noor Alfallah

Αυτό που παραμένει ασαφές είναι το αν Noor και Al είναι ακόμα μπλεγμένοι συναισθηματικά ή αν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν και δικαστικά όσα θέματα αφορούν τον γιο τους.