Όλα λάθος: Η Αθηνά Οικονομάκου δεν προτίμησε τον Άλκη και οι φανς του «Πρώτος από εμάς» αντέδρασαν

Κατερίνα Μπούσιου
Όλα λάθος: Η Αθηνά Οικονομάκου δεν προτίμησε τον Άλκη και οι φανς του «Πρώτος από εμάς» αντέδρασαν

Τα γενέθλια του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στα γυρίσματα του «Πρώτος από εμάς» και η έκπληξη από την Αθηνά Οικονομάκου. 

Μία από τις πρώτες κρίσιμες στιγμές της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο. Από χθες ξεκινά άλλωστε ένα σημαντικό κεφάλαιο της σειράς και ίσως και το πιο ουσιαστικό σε σεναριακό επίπεδο. Το δίλημμα της Αθηνάς Οικονομάκου στον γάμο της για το αν θα παντρευτεί τον Έβαν ή αν θα ακολουθήσει την καρδιά της, έφερε αντιδράσεις στο Twitter, γιατί εκείνη τελικά επέλεξε τη λογική. Ο χαμένος Άλκης - Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά από αυτή την έκπληξη, δέχτηκε μία άλλη καλύτερη από τους συμπρωταγωνιστές του, λόγω των γενεθλίων του.

Δεν διάλεξε τον Άλκη αλλά δεν θα ζήσει για πολύ μακριά του

Η κρυφή αγάπη της Κάτιας και του Άλκη από τα εφηβικά τους χρόνια μπορεί να εκδηλώθηκε χρονικά αργά στο «Πρώτος από εμάς», αλλά κόντεψε να καταστρέψει έναν γάμο. Μέχρι την τελευταία στιγμή η Αθηνά Οικονομάκου που υποδύεται τη νύφη, αμφιταλαντευόταν. Αλλά τελικά επέλεξε τη λογική και όχι την καρδιά της. Προτίμησε να είναι με τον Έβαν, παρά με τον Άλκη. Αν συμπεριφερόταν με άλλον τρόπο, ίσως του έκανε το ωραιότερο δώρο ζωής.

Το Twitter ωστόσο καθόλου δε συμφώνησε με αυτή την επιλογή. Θέλει την Κάτια και τον Άλκη να είναι μαζί μέχρι το τέλος.

Μην θεωρείς ως δεδομένο αυτό που είδες. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν στη συνέχεια. Και δεν είναι μόνο λόγω της θεραπείας που θα ακολουθήσει ο Άλκης για τον καρκίνο και θα ξαναφέρει κοντά το ζευγάρι.

Η εγκυμοσύνη της Κάτιας όπως ήδη σου έχω αποκαλύψει τα ανατρέπει όλα. Και θα την αναγκάσει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Το νυφικό look της Οικονομάκου στο Πρώτος από Εμάς και ο γρίφος με τον πατέρα του παιδιού της

Ο ιδανικός για τον ρόλο του Άλκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μας έχει εντυπωσιάσει αρκετές φορές με την ερμηνεία του στη σειρά και όπως έχουμε καταλάβει με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του, έχουν γίνει μία κανονική παρέα εκτός γυρισμάτων.

https://www.instagram.com/p/Cww7c8GMcYX/

Χθες, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάριος Αθανασίου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Λένα Δροσάκη και η Βίβιαν Κοντομάρη, του ετοίμασαν και μία μικρή έκπληξη για τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός έκλεισε τα 37 του χρόνια. Και διοργανώθηκε ένα μικρό πάρτι στο τηλεοπτικό του σπίτι.