Η απόπειρα δολοφονίας της Θεοφανώς στη Μάγισσα έχει ως θύμα τον Μάρκο και όλα αλλάζουν ξανά

Κατερίνα Μπούσιου
Η απόπειρα δολοφονίας της Θεοφανώς στη Μάγισσα έχει ως θύμα τον Μάρκο και όλα αλλάζουν ξανά

Η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μία κλωστή στη Μάγισσα πριν μάθει πως θα γίνει πατέρας από τη Μάγισσα Θεοφανώ. 

Ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε την αποκάλυψη του δολοφόνου του βρέφους στη Μάγισσα, κάποια άλλα θέματα που θα προκύψουν θα έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πριν η ζωή της Θεοφανώς αλλάξει ολοκληρωτικά με την εγκυμοσύνη της θα βιώσει τη μεγαλύτερη θλίψη με τον αγαπημένο της Μάρκο.

Η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μία κλωστή πριν μάθει πως θα γίνει πατέρας

Το θρίλερ με την αποκάλυψη του δολοφόνου του βρέφους στη Μάγισσα συνεχίζεται. Το κοινό πλέον έχει καταλάβει πως η οικονόμος Πολυξένη η οποία διαφεντεύει τον πύργο των Λασκαραίων λειτουργεί υπό τις οδηγίες της Δαμιανής - Κατερίνας Λέχου. Ότι εκείνη προστάξει γίνεται την επόμενη στιγμή. Όπως και στην περίπτωση της δολοφονίας του βρέφους.

Όμως η Πολυξένη λειτουργεί μερικές φορές και αυτοβούλως για να επιβεβαιώσει την κρυφή της δύναμη. Έτσι αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της Θεοφανώς για να μην ρισκάρει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Και χρησιμοποιεί ένα διαδεδομένο μέσο εξόντωσης για την εποχή. Το δηλητήριο.

https://www.instagram.com/p/CzHUhEwrR9-/

Μόνο που δεν έχει υπολογίσει πως κατά λάθος το δηλητήριο αυτό θα το πιει ο Μάρκος. Δεν γνωρίζει ακόμη πως είναι ζευγάρι με τη Θεοφανώ. Η Μάγισσα - Έλλη Τρίγγου παρόλο που έχει ένα σχετικό όραμα, δεν προλαβαίνει το κακό.

Η Κατερίνα Λέχου «προδόθηκε» στη Μάγισσα και το Twitter/X ήδη τη δίκασε ως δολοφόνο

Ο Μάρκος αρρωσταίνει βαριά και όλοι αναστατώνονται στην οικογένεια Λάσκαρη. Οι έρευνες για τη δολοφονία του μωρού σταματούν προς το παρόν, για να δει και ο Αντρέι, αν αυτά τα δύο γεγονότα συσχετίζονται. Δεν ξέρει ακόμη ότι προέρχονται από το ίδιο πρόσωπο.

Ο υιός Λάσκαρη όμως τελικά κατορθώνει να ξεφύγει από τον θανάσιμο κίνδυνο. Αλλά στη δική του περίπτωση η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη.

Σύντομα η Θεοφανώ, θα του ανακοινώσει πως είναι έγκυος στο παιδί του. Και θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για να δουν πως θα καλύψουν το γεγονός το οποίο θα σκάσει σα βόμβα στον Πύργο.

https://www.instagram.com/p/CyjKlwTKWYL/

Αρχικά βέβαια φαντάζει ως μόνη λύση, ο πιστός της φίλος Φρίξος να προσφέρει τη βοήθειά του και να δηλώσει πως αυτός είναι ο πατέρας. Δεν θα τον πιστέψουν όμως αρκετοί απο την οικογένεια.

Πρωτίστως η σύζυγος του Μάρκου, Μεταξία. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το beef Θεοφανούς και Μεταξίας θα έχει και συνέχεια.