Στην κηδεία του Matthew Perry, Aniston, Cox, Kudrow έφτασαν μαζί ντυμένες στα μαύρα

Πατούλια Κατερίνα
Στην κηδεία του Matthew Perry, Aniston, Cox, Kudrow έφτασαν μαζί ντυμένες στα μαύρα

AP2002

Το σημείο που αποτελεί την τελευταία κατοικία του Perry έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό.

The one όπου όλοι είπαν το τελευταίο αντίο. Η οικογένεια και λιγοστοί φίλοι του Matthew Perry συγκεντρώθηκαν στο Forest Lawn Memorial στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2023, για να αποχαιρετήσουν τον Matthew Perry.

H τελευταία κατοικία του Perry

Στις φωτογραφίες του TMZ, φαίνεται να φτάνει για το τελευταίο αντίο ο πατέρας του John Bennett Perry, ο πατριός του Keith Morrison ενώ μαζί έφτασαν στο πάρκο οι Courtney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer και Lisa Kudrow.

Πού θα πάει η περιουσία 120 εκατομμυρίων δολαρίων του Matthew Perry μετά τον θάνατό του

Τα Φιλαράκια στο τελευταίο αντίο

Τα τέσσερα από τα πέντε Φιλαράκια εθεάθησαν να περπατούν μαζί στον δρόμο του νεκροταφείου ενώ νωρίτερα, οι σωματοφύλακες της Aniston ξεκίνησαν από το σπίτι της ηθοποιού μέχρι το νεκροταφείο για να δουν τα σημεία και να διαπιστώσουν την ύπαρξη ή μη των παπαράτσι. O Matt Le Blanc δεν ήταν παρών στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ντρον αλλά σύμφωνα με το Variety έδωσε κανονικά το παρών στην κηδεία.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του κοιμητηρίου

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, στο Forest Lawn βρέθηκε η μητέρα του Perry, Suzanne και οι ετεροθαλείς αδερφές του, μάλλον για να κάνουν τις προετοιμασίες της τελετής.

To συγκεκριμένο πάρκο, λειτουργεί ως τελευταία κατοικία για πολλούς celebs όπως οι Michael Jackson, Elizabeth Taylor, Carrie Fisher και Paul Walker ενώ το σημείο του νεκροταφείου είναι απέναντι από τα στούντιο της Warner Bros όπου γυρίστηκαν τα Φιλαράκια για δέκα χρόνια.

Το ίδρυμα Matthew Perry

Εντωμεταξύ, στενοί φίλοι του Perry προχώρησαν στη δημιουργία του ιδρύματος The Matthew Perry Foundation, το οποίο σκόπευε ο ίδιος ο ηθοποιός να ανακοινώσει πως δημιουργεί λίγους μήνες πριν τον θάνατό του. Σκοπός του ιδρύματος είναι η βοήθεια σε άτομα που υποφέρουν από καταχρήσεις και πυλώνες του οργανισμού θα είναι όσα ο ίδιος ο Perry έκανε και όσο ζούσε για να βοηθήσει τα άτομα αυτά που υποφέρουν από αλκοολισμό ή τη χρήση ναρκωτικών και χαπιών.