Πού θα πάει η περιουσία 120 εκατομμυρίων δολαρίων του Matthew Perry μετά τον θάνατό του

Πού θα πάει η περιουσία 120 εκατομμυρίων δολαρίων του Matthew Perry μετά τον θάνατό του

Αναμένουμε ακόμα τις τοξικολογικές εξετάσεις του 54χρονου Matthew Perry και φυσικά όλοι θέλουν να μάθουν ποιος θα κληρονομήσει τελικά τη μεγάλη περιουσία του ηθοποιού.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τη στιγμή που η προσωπική βοηθός του Matthew Perry τον βρήκε χωρίς αισθήσεις μέσα στο τζακούζι της πολυτελούς κατοικίας του. Από τότε ως σήμερα πολλά γράφτηκαν για την πολυτάραχη και γεμάτη εθισμούς ζωή του 54χρονου ηθοποιού που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

Η μεγάλη περιουσία του Perry

Αυτό που φαίνεται πως έχει αρχίσει να απασχολεί του οικείους του Perry είναι το πού θα καταλήξει η περιουσία του που ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια τη στιγμή του θανάτου του.

Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Perry έβγαζε 1 εκατομμύριο την εβδομάδα όσο γυρίζονταν τα Φιλαράκια και συνέχισε να λαμβάνει χρήματα από τις επαναλήψεις, καταλαβαίνουμε πως ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του συνέχισε να αυγατίζει από τη σειρά που τον έκανε γνωστό.

Στην περιουσία αυτή μπήκαν και έσοδα από την πώληση σπιτιών αλλά και οι πωλήσεις από την αυτοβιογραφία του.

Ο Perry τη στιγμή του θανάτου του, δεν είχε ούτε παιδιά, ούτε σύζυγο αλλά ήταν κοντά στη μαμά του Suzanne Perry, τον πατριό του Keith Morrison και τον πατέρα του John Bennett Perry ενώ έχει και 5 ετεροθαλή αδέρφια.

Molly Hurwitz: Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Matthew Perry έκανε την αποκάλυψη για τα Φιλαράκια

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν ο ηθοποιός είχε διαθήκη αλλά πιθανότατα να είχε μιας και είχε φτάσει τόσες φορές κοντά στον θάνατο. Aν δεν υπάρχει διαθήκη, οι γονείς του Perry θα γίνουν κληρονόμοι της περιουσίας του, μιας περιουσίας που μιλώντας στο People είχε τονίσει πως θα έδινε πίσω αρκεί να μην μπλέξει ποτέ στον εφιάλτη των καταχρήσεων. Ο ίδιος ο Matthew είχε εξομολογηθεί στο βιβλίο του ότι ξόδεψε τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει νηφάλιος, περνώντας από 15 κέντρα αποτοξίνωσης και κάνοντας 6000 τουλάχιστον χιλιάδες συναντήσεις στους Ανώνυμους Αλκοολικούς.

Μιλώντας προκαταβολικά για τη στιγμή που θα πέθαινε, ο Perry είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του:

«Όταν πεθάνω, ξέρω ότι οι άνθρωποι θα μιλούν για τα Φιλαράκια και χαίρομαι για τη δουλειά που έκανα ως ηθοποιός και για τη χαρά που πρόσφερα στον κόσμο εκεί έξω. Αλλά όταν πεθάνω, θέλω πέρα από τα Φιλαράκια ο κόσμος να θυμάται και πόσο βοήθησα άλλους, δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά θα ήταν καλό να γίνει».

Όσο για την εποχή των Friends ο ίδιος είχε πει:

«Αντί να χαίρομαι την επιτυχία από τα «Φιλαράκια», εκείνη την εποχή, ήμουν κλεισμένος συνήθως σε ένα σκοτεινό δωμάτιο των ντήλερς, για να αγοράζω τη δόση μου».

«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου, ότι είχαν 2% πιθανότητες να ζήσω. Ήμουν σε κώμα και ένα μηχάνημα έκανε τους πνεύμονες και την καρδιά μου να λειτουργούν. Το έντερό μου ήταν κατεστραμμένο σε ένα μεγάλο ποσοστό. Σχεδόν κανείς δεν επιβιώνει όταν μπαίνει σε αυτό το μηχάνημα». Τότε, όταν συνήλθε κατάλαβε ότι ο Θεός του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

«Εκείνη την εποχή η Jennifer Aniston μου στάθηκε πολύ και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όσα έκανε», δήλωσε ο Perry εξομολογούμενος την γενναιοδωρία της φίλης του.

O Matthew Perry φλέρταρε με τον θάνατο και η Jennifer Aniston ήταν ο φύλακας - άγγελός του