Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το πρώτο της φθινοπωρινό look με ενημερωμένο δερμάτινο jacket

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το πρώτο της φθινοπωρινό look με ενημερωμένο δερμάτινο jacket

Βρήκε το δερμάτινο που δεν πρέπει να λείπει από τα φθινοπωρινά σου σύνολα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι σίγουρα κορίτσι του καλοκαιριού. Και αυτό το βλέπει κανείς και μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φέτος όπως και κάθε χρόνο γέμισε με φωτογραφίες από θάλασσες, ακρογιαλιές και stylish μπικίνι, από βουτιές και χαλαρά βράδια στα υπέροχα ελληνικά νησιά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε καιρό να κάνει αυτή την αλλαγή σεζόν και να τη δούμε σε fall mood, με ένα από τα πολύχρωμα, printed outfits που τόσο αγαπά.

https://www.instagram.com/p/Cwe2GdfoJNX/

Γιατί ακόμα και μέσα στο φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα, η Κατερίνα θέλει να βάζει λίγο χρώμα δίπλα στο αγαπημένο της μαύρο, επενδύοντας σε bohemian chic items όπως είναι τα all over printed πουκάμισα και κάποια σετάκια συνήθως σε έντονα χρώματα, όπως το μπλε και το πράσινο. Η χθεσινή Κυριακή ήταν η πρώτη μέρα που ανέβασε μια ανάρτηση με φθινοπωρινό styling και μας τράβηξε αμέσως την προσοχή, γιατί για άλλη μια φορά επέλεξε τα σωστά ρούχα, τη σωστή στιγμή.

Άσπρο -μαύρο: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε δύο look με office παντελόνι στα πιο κλασικά χρώματα

Το δερμάτινο της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι το απόλυτο staple.

Το έχουμε πει πολλές φορές: το φθινόπωρο είναι η εποχή των basics. Των κλασικών κομματιών της ντουλάπας μας που έχουν τη μαγική ιδιότητα να μπαίνουν σε κάθε μας look με την ίδια ευκολία. Και το δερμάτινο μπουφάν είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς. Γιατί είναι ένα stylish, διαχρονικό πανωφόρι, που ταιριάζει με όλα και έρχεται πάντα να κάνει λίγο πιο cool ακόμα και το πιο βαρετό σύνολο.

Η Κατερίνα, λοιπόν, βρήκε την πιο κλασική εκδοχή του και φόρεσε ένα biker leather jacket, με μεγάλες αγκράφες και έντονους ώμους, που έχει το πιο hot στοιχείο της σεζόν. Μοιάζει δηλαδή να είναι λίγο φθαρμένο στις άκρες, όπως τα δερμάτινα που έδειξε η Prada και η Miu Miu. Το συνδύασε με ένα denim σορτσάκι, ένα απλό tank top, ένα πουκάμισο με all over print και ένα ζευγάρι δίπαρα, πάνινα παπούτσια, τα οποία απογείωσε με ένα ζευγάρι knee high κάλτσες σε μαύρο.

https://www.instagram.com/p/CyswkwnIqjn/