Κανονικό θρίλερ η σύλληψη του δολοφόνου στους Παγιδευμένους και ο Ανδρέας είναι αυτή τη φορά το θύμα

Κατερίνα Μπούσιου
Κανονικό θρίλερ η σύλληψη του δολοφόνου στους Παγιδευμένους και ο Ανδρέας είναι αυτή τη φορά το θύμα

Πυροβολούν τον Ανδρέα και ο Δημήτρης κάνει μία παράτολμη κίνηση. Ότι δεν έχεις δει μέχρι τώρα στη σειρά Παγιδευμένοι θα το δεις στα επόμενα επεισόδια. 

Δύο από τα ωραιότερα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι θα απολαύσουν οι φανς τις επόμενες μέρες. Με το ίδιο σασπένς που ζήσαμε την περσινή σεζόν με την αποκάλυψη του Άγγελου ως δολοφόνο. Αυτή τη φορά όμως δύο ήρωες μπορεί να χάσουν ότι πολυτιμότερο έχουν. Ο ένας τη ζωή του και ο δεύτερος την ελευθερία του.

Ο δολοφόνος αποκαλύπτεται και ο Ανδρέας βρίσκεται στην εντατική

Οι Παγιδευμένοι ούτε και φέτος έχουν απογοητεύσει το κοινό τους. Έχουν την κατάλληλη δόση αγωνίας και ιδιαίτερης πλοκής, που πάνε «πακέτο» με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών. Το καστ φέτος είναι καλύτερο από ποτέ.

H μία έκπληξη θα διαδεχτεί την άλλη στα προσεχώς. Ενώ ο Δημήτρης μαζί με τον Σταύρο και τον Ανδρέα, η αχτύπητη τριάδα των ερευνών, έχουν απελπιστεί γιατί έχουν φτάσει κοντά στους απαγωγείς της Άννας και των υπολοίπων, αλλά δεν μπορούν να βρουν στοιχεία για τον δολοφόνο, φαίνεται πως θα σταθούν τυχεροί.

https://www.instagram.com/reel/CzUiyhjozMp/

Είναι και το ένστικτο της Άννας που έχει υποπτευθεί τον δημοσιογράφο Παναγιώτη ακόμη και τη στιγμή που και οι δύο ήταν μαζί στην αποθήκη. Την ώρα που εκείνος το έπαιζε θύμα για να καλύψει τα ίχνη του. Μάλιστα όπως θα δεις στο σημερινό επεισόδιο της λέει πως επειδή παρακολουθούσε τις δικές της κινήσεις, έμπλεξε και εκείνος.

Ο Δημήτρης, ο εισαγγελέας της καρδιάς μας Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα είναι εκείνος που θα καταλάβει πως εκείνος ευθύνεται και για τις δύο απαγωγές και για τις δολοφονίες. Γενικά όπως θα έχεις παρατηρήσει, στη σειρά οι πιο αθώοι οπτικά, είναι οι εγκληματίες.

Στο σπίτι του επιχειρηματία Βερβερίδη (Τάσος Χαλκιάς) κρύβεται ο Παναγιώτης αφού είναι και εγγονός του. Στην προσπάθεια να ξεφύγει από την έφοδο που κάνουν ο Ανδρέας, ο Σταύρος και ο Δημήτρης, πυροβολεί τον Ανδρέα και αφού έχει πάρει το όπλο του Σπύρου (Παύλος Ορκόπουλος). Ο πατέρας του Δημήτρη, είναι άλλωστε ο σωματοφύλακας του επιχειρηματία.

https://www.instagram.com/p/CyyxkSoLCCl/

Ο αγαπημένος του κοινού αστυνομικός Πέτρος Λαγούτης πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος και αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι μεγάλο σοκ για όλη την παρέα. Ο Δημήτρης όμως πριν ξεφύγει ο Παναγιώτης, με το όπλο του Ανδρέα πυροβολεί τον Παναγιώτη.

Μην έχεις αμφιβολία πως ο Πέτρος θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη μάχη για τη ζωή του. Με μεγάλη όμως δυσκολία γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Μην έχεις όμως σιγουριά, ότι όλα σταματούν εδώ. Ίσως τώρα όλα αρχίζουν ξανά. Δεν είναι αυτή μία εύκολη υπόθεση. Γιατί η κίνηση του Δημήτρη θα τον οδηγήσει ακόμη και στη φυλακή. Μέχρι να αποδείξει πως ήταν σε άμυνα και για αυτό αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο του κολλητού του.

Έρευνα σε αδιέξοδο, μία απαγωγή και ένας οριστικός χωρισμός στους Παγιδευμένους