Οι Παγιδευμένοι λύνουν το μυστήριο και ο Δημήτρης γίνεται ήρωας γιατί ανακαλύπτει τον δολοφόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Παγιδευμένοι λύνουν το μυστήριο και ο Δημήτρης γίνεται ήρωας γιατί ανακαλύπτει τον δολοφόνο

Θα εκπλαγείς με την ταυτότητα του ενόχου, αλλά δεν θα εντυπωσιαστείς με την ταυτότητα του συνηγόρου του. Οι Παγιδευμένοι κλείνουν μία μεγάλη υπόθεση πριν ξεκινήσει το δράμα με τον Μαρκέτο. 

Ο Σταύρος και ο Δημήτρης είναι τα δύο πρόσωπα που ζουν με την αγωνία του μέλλοντος στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο πρώτος για να δικαιωθεί η μνήμη της αδελφής του και ο δεύτερος γιατί θέλει να σώσει τη γυναίκα του. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σε λίγα επεισόδια από σήμερα, γίνεται ξανά ο αγαπημένος ήρωας του κοινού. Γιατί απελευθερώνει την Άννα και γιατί βρίσκει τον δολοφόνο. Τον ξέρεις και τον έχεις δει.

Όλοι έχουν χάσει τις ελπίδες τους εκτός από τον Δημήτρη

Η Άννα - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι ακόμη αιχμάλωτη και οι Παγιδευμένοι, βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο τους. Ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος προσπαθεί μαζί με την αδελφή της Χρύσα να ερευνήσουν τις τελευταίες κινήσεις της για να συλλέξουν στοιχεία για την απαγωγή της.

Θα τον δεις και στα επόμενα επεισόδια τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να χάνει αρκετές φορές την ψυχραιμία του γιατί δεν μπορεί να βρει λύση και δεν μπορεί να εντοπίσει τη γυναίκα της ζωής του.

Η οικογένεια της Άννας, η Χρύσα και η μητέρα της, επίσης νιώθουν απόγνωση. Δεν θέλουν καν να πιστέψουν πως θα χάσουν ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς τους.

https://www.instagram.com/p/CynbY00oYD1/

Ο Ανδρέας, ο Σταύρος και η Αγγελική κάνουν τα αδύνατα - δυνατά για να βοηθήσουν τον Δημήτρη και τελικά ανακαλύπτουν την κρυψώνα. Εκεί ανάμεσα στους απαχθέντες και τον Παναγιώτη, τον αστυνομικό ρεπορτέρ που όλοι έχουν δει αρκετές φορές από την αρχή της υπόθεσης, από τότε που βρέθηκε το πτώμα της Κατερίνας.

Και όλοι θα εκπλαγούν, γιατί θα ξαναζήσουμε στιγμές όπως τις περσινές με τον Άγγελο. Κανείς τότε, δεν τον υποψιαζόταν για δολοφόνο της Μυρτώς.

Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Η συγκλονιστική στιγμή του ζευγαριού που συγκίνησε στους Παγιδευμένους

Έτσι και ο Παναγιώτης. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται πως έχει σχέση τόσο πολύ με την υπόθεση. Κανείς δεν τον υποπτεύεται ως τον δολοφόνο. Ο Δημήτρης όμως έχει αρχικά υποψίες και στη συνέχεια στοιχεία που τον ενοχοποιούν.

Και προς έκπληξη όλων αποδεικνύεται πως είναι ο δολοφόνος. Η Άννα απελευθερώνεται, η Κατερίνα δικαιώνεται και ο Σταύρος ηρεμεί.

https://www.instagram.com/p/CwmwIVuNEBD/

Μόνο για λίγο. Γιατί έρχονται νέες περιπέτειες πιο σημαντικές. Ωστόσο από τα πιο χαριτωμένα στοιχεία της υπόθεσης που κλείνει είναι και πάλι ο αγαπημένος του Twitter συνήγορος Αλέκος Χατζής. Ο οποίος γίνεται και ο συνήγορος του Παναγιώτη για να κοντραριστεί με την υπόλοιπη ομάδα των Παγιδευμένων.

https://www.instagram.com/p/CxvC9AmIV8v/

Αυτό ναι, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια.