Η Δούκισσα Νομικού έγινε 37:Η φωτογραφία με την μεγάλη ροζ ανθοδέσμη & η ξεχωριστή ευχή που δέχτηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δούκισσα Νομικού έγινε 37:Η φωτογραφία με την μεγάλη ροζ ανθοδέσμη & η ξεχωριστή ευχή που δέχτηκε

Για την Άννα Πρέλεβιτς η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον σαν αδερφή της και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια για τα 37α γενέθλιά της.

Η Δούκισσα Νομικού είχε σήμερα 7 Νοεμβρίου τα γενέθλιά της. Η ίδια έκλεισε τα 37 και δύο μέρες νωρίτερα το είχε γιορτάσει με τα παιδιά της στολίζοντας από τους πρώτους το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ένα έθιμο που, όπως έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους, έχουν τα τελευταία χρόνια.

«Με τα παιδιά στολίζουμε τα τελευταία χρόνια το ίδιο δέντρο που στόλιζα στο πατρικό μου σπίτι όταν ήμουν μικρή, την Κυριακή πριν από τα γενέθλια μου. Και του χρόνου με υγεία» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο η Δούκισσα Νομικού.

dutchesss__1699209867_3229528898856221381_9934050.jpg

Η μεγάλη ροζ ανθοδέσμη

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού στο Instagram για τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο μπουκέτο από ροζ τριαντάφυλλα στην αγκαλιά και ένα πλατύ χαμόγελο, γέμισε με ευχές και likes από τους followers της.

https://www.instagram.com/p/CzWoTbUtkfv/

Η ευχή της νέας της «αδερφής»

Τις πιο ξεχωριστές ευχές, όμως η Δούκισσα Νομικού της δέχτηκε από την «αδερφή» της, την Άννα Πρέλεβιτς. Η Άννα παντρεύτηκε τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, τον Νικήτα, τον περασμένο Μάιο κι από τότε οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, σαν αληθινές αδερφές.

Στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν, η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό, στον οποίο κουμπάρες ήταν η Δούκισσα Νομικού και η Τέα Πρέλεβιτς, η αδερφή της Άννας, γράφοντας: «Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα! Χαρούμενα γενέθλια στην άλλη μου αδερφή», προσθέτοντας κι ένα emoji που γράφει πως αγαπάει τη Δούκισσα πάρα πολύ.

396606563_741157947470390_879794953045115937_n.jpg

Άννα και Δούκισσα είναι πρότυπο νύφης - κουνιάδας

Παρότι κάποιες φορές μπορεί να έχουμε δει αδερφές γαμπρών να μην έχουν καλή σχέση με τις νύφες τους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Άννα και την Δούκισσα, αφού οι δυο τους δείχνουν πολύ αγαπημένες και μάλιστα στηρίζει η μία την άλλη στα επαγγελματικά τους βήματα. Άλλωστε και οι δύο έχουν κάτι κοινό, το modelling. Και για την Άννα Πρέλεβιτς η Δούκισσα Νομικού είναι το πρότυπό της.

Στις αρχές του Οκτώβρη η Δούκισσα Νομικού περπάτησε στην πασαρέλα που διοργάνωνε γνωστό brand καλλυντικών στο Παρίσι μαζί με κορυφαία ονόματα όπως η Kendall Jenner. Η Άννα Πρέλεβιτς ήταν από τους πρώτους που παρακολούθησαν την πασαρέλα της, ενώ δεν έκρυψε και την περηφάνια της δημοσιεύοντας σε Instagram story της ένα στιγμιότυπο από την πασαρέλα της Δούκισσας, γράφοντας «Η πιο όμορφη απ' όλες».

379665118_800472122084379_4963989513755608513_n.jpg

Από την άλλη κι η Δούκισσα Νομικού για τον γάμο του αδερφού της είχε πει για την Άννα: «Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα. Ως πεθερά δεν ξέρω πως θα είμαι, αλλά έχουμε. Ο γιος μου είναι ο καλύτερος».

Και η Άννα, όμως σε Q&A της είχε πει στους followers της πριν τον γάμο, πως με τη Δούκισσα είναι «αγαπημένες».

prelevic_doukisa.jpeg

Η Δούκισσα μάλιστα, στηρίζει έμπρακτα και το επαγγελματικό βήμα της νύφης της, αφού γυμνάζεται φορώντας αθλητικά ρούχα από το brand Prelevits, που έχει δημιουργήσει η Άννα μαζί με την αδερφή της Τέα.

doukisa_gym.jpeg