Το «Παρά Πέντε» έκανε μικρό reunion και ο λόγος ήταν διπλός

Το «Παρά Πέντε» έκανε μικρό reunion και ο λόγος ήταν διπλός

Καρύδη, Λάμπρη και Συριοπούλου έδωσαν το παρών στο μικρό party του αγαπημένου τους φίλου, Μιχάλη Μαρίνου.

Διπλά εορταστική ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι του Μιχάλη Μαρίνου αφού ο δημοφιλής ηθοποιός γιορτάζει σήμερα την ονομαστική του εορτή, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του.

Ο 53χρονος έχει γεννηθεί στις 26 Οκτωβρίου 1970 και αποφάσισε να κάνει ένα κάλεσμα για να γιορτάσει μαζί με καλούς φίλους από τον χώρο της υποκριτικής.

Tο διπλό party του Μιχάλη Μαρίνου

Η σειρά «Παρά πέντε» και ο ρόλος του Αλέξη αποτελούν σταθμό για την τηλεοπτική καριέρα του Μιχάλη Μαρίνου και ο ίδιος έχει διατηρήσει στενές σχέσεις με αρκετούς συντελεστές, ανάμεσά τους η Σμαράγδα Καρύδη και η Αγγελική Λάμπρη.

Πριν από λίγες ώρες ο Ελληνοκύπριος καλλιτέχνης έσβησε τα κεράκια της τούρτας του με την Σμαράγδα Καρύδη, την Αγγελική Λάμπρη και την Ευαγγελία Συριοπούλου και πόζαρε μαζί τους στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CzXId4it04S/

«Ήρθαν οι καλές μου νεράιδες να μου συμπαρασταθούν!🤪Μα τόσο κοντά γενέθλια και γιορτή...και μετά άντε να περιμένεις ξανά ένα χρόνο!.. δεν είναι άδικο;;🤣🤣 από την άλλη διπλή αγάπη διπλές ευχές ...😊🙏love you girls❤ loveUAllpeople😉🥰❤», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο ως νονά και με μία λέξη συγκίνησε τη Συριοπούλου

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Σμαράγδα Καρύδη είχε κάνει μια αποκάλυψη για τη γνωριμία-συνεργασία της με τον Μιχάλη Μαρίνο την εποχή του «Παρά πέντε».

«Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο «Παρά Πέντε». Δεν με πολυήθελαν τα παιδιά, αλλά με ήθελε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος. Το μεγαλύτερο «τέρας» ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος πίστευε ότι θα είμαι πολύ σνομπ και πάρα πολύ σοβαρή και θα διαβάζω βιβλία στο γύρισμα. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει βιβλίο στο γύρισμα! Ποτέ! Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβε ο ένας για τον άλλον και κατάλαβε και αυτός τι είμαι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι γλυκές ευχές των συναδέλφων του

Αρκετοί συνάδελφοι, φίλοι και fans του ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν το post αφήνοντας όμορφες και εγκάρδιες ευχές.

Screenshot-2023-11-08-163227.png

Η Ηρώ Λούπη, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Μαρία Καρλάκη και η Χαρά Κεφαλά είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που έστειλαν διαδικτυακά την αγάπη τους στον εορτάζοντα.

Screenshot-2023-11-08-163237.png

«Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαιρόμαστε!!!❤️❤️❤️», έγραψε λίγο αργότερα η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Πηγή κεντρικής: michalis_marinos_official