Η χαρμόσυνη είδηση για Οικονομάκου - Χατζηαγγελάκη στο Πρώτος από Εμάς ξετρέλανε τους φανς

Κατερίνα Μπούσιου
Η χαρμόσυνη είδηση για Οικονομάκου - Χατζηαγγελάκη στο Πρώτος από Εμάς ξετρέλανε τους φανς

Η Κάτια παίρνει μία τολμηρή απόφαση για τη συνέχεια και η πρωτοβουλία είναι πια στα χέρια του Άλκη στο Πρώτος από Εμάς. 

Αν είσαι φαν της σειράς, εκτός από το πρόβλημα υγείας του Άλκη στο Πρώτος από Εμάς θα μονοπωλήσει στα επόμενα επεισόδια η εγκυμοσύνη της Κάτιας - Αθηνάς Οικονομάκου. Ήδη το Twitter/X από χθες το βράδυ πανηγυρίζει για τα χαρμόσυνα νέα. Σίγουρα θα σκέφεσαι πως θα αντιδράσει ο κανονικός πατέρας του παιδιού και ποιος ο υποτιθέμενος μπαμπάς. Εδώ σου έχω μία έκπληξη.

Το ζευγάρι που λατρεύουν οι φανς

Στα καλύτερά τους είναι η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα του Πρώτος από εμάς , αφού η περιπέτεια υγείας του Άλκη όχι απλά δεν τους έχει στερήσει το κέφι τους, αλλά τους έχει αλλάξει και τον τρόπο σκέψης. Και προσπαθούν σταδιακά να αλλάξουν τις ζωές τους. Άλλες φορές άκομψα, άλλες φορές με ρίσκο. Όπως η Σοφία με τον παράνομο δεσμό της με τον υδραυλικό.

Τίποτε όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την ιστορία της Κάτιας και τη νέα τροπή που πήρε ο γάμος της. Μετά το γαμήλιο ταξίδι της, η επιστροφή στην Αθήνα της επεφύλλασσε μία μεγάλη έκπληξη. Την εγκυμοσύνη της. Και είναι μάλιστα σίγουρη πως ο πατέρας είναι ο Άλκης και όχι ο σύζυγός της πλέον, ο Έβαν.

https://www.instagram.com/p/Cx8D3xYqKN6/

Η Αθηνά Οικονομάκου αυτό το μυστικό το μοιράστηκε μόνο με τη Λένα Δροσάκη και θα το κρατήσει για αρκετό καιρό κρυφό. Αυτή η υπερπροσπάθεια όμως, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει και αν θα αφήσει τον Έβαν να πιστεύει ότι το παιδί είναι δικό του, θα την πιέσει πολύ. Σε σημείο, να περάσει μία περιπέτεια με την υγεία της. Ο σύζυγός της και ο Άλκης έχουν πια βάσιμες υποψίες πως κάτι συμβαίνει.

Το νυφικό look της Οικονομάκου στο Πρώτος από Εμάς και ο γρίφος με τον πατέρα του παιδιού της

Θα δεις πως, ο καθένας με τον τρόπο του, θα προσπαθήσει να μάθει το μυστικό. Αναγκάζοντάς της να το πει η ίδια. Καταστρέφοντας τον γάμο της και μπαίνοντας σε μία αμφίβολη σχέση με τον Άλκη.

Και λέμε αμφίβολη, γιατί το επόμενο διάστημα εκείνος θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τη δεύτερη φάση της θεραπείας του και την πιο δύσκολη. Δεν μπορεί να έχει όλη την προσοχή του στραμμένη στα προσωπικά του.

Θα μιλήσει η Κάτια; Θα μιλήσει. Αλλά η παρέα θα διχαστεί. Δεν θα ξέρουν τι να τη συμβουλέψουν, εκτός από το να κρατήσει το παιδί.

Προς το παρόν το κοινό στο Twitter δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι μαζί η Κάτια και ο Άλκης. Μέχρι το τέλος. Το όποιο τέλος.