Βάσω Λασκαράκη: Tα σχόλια από τις γυναίκες της ζωής της για τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βάσω Λασκαράκη: Tα σχόλια από τις γυναίκες της ζωής της για τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Η κόρη και η μαμά της Βάσως Λασκαράκη τοποθετήθηκαν με τα πιο εύστοχα σχόλια για τα φετινά επαγγελματικά της βήματα.

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά τον ένα χρόνο - περίπου - που πέρασε από την τελευταία φορά που οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν τηλεοπτικά, οι αλλαγές στη ζωή της ηθοποιού ήταν πολλές.

thebreak_tvshow_1697191699_3212599283097281611_1506039225.jpg

Οι αλλαγές στη ζωή της και η ατάκα της κόρης της

Την περσινή χρονιά η Βάσω Λασκαράκη συμμετείχε στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κι αυτή ήταν και η αφορμή που είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αυτή την χρονιά, όμως τα επαγγελματικά πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Για αρχή η Βάσω Λασκαράκη, μετά από 9 χρόνια απουσίας, επέστρεψε στο θέατρο με την κωμωδία «Unfriend» και για πρώτη φορά η κόρη της την απόλαυσε να παίζει σε παράσταση. Όπως είχαμε δει στην επίσημη πρεμιέρα αυτή ήταν μια πάρα πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την ηθοποιό και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε μάλιστα στην Ελένη Μενεγάκη, πώς αντέδρασε η Εύα - η κόρη της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - αφού παρακολούθησε την παράσταση και η ατάκα της ήταν επική.

«Ειδικά εγώ που κάνω και οικογενειακά σίριαλ, φυσικά και βάζω τα δικά μου εκφραστικά μέσα και φυσικά με τον ίδιο τρόπο θα μιλήσω πολλές φορές και στη μαμά μου και στο παιδί μου και στον άντρα μου. Η κόρη μου ήρθε να δει την παράσταση και μου είπε "Μαμά δεν έχεις και μεγάλη διαφορά όταν σε πιάνει κρίση εκεί στο θέατρο". Ευχαριστώ πολύ παιδί μου κι εγώ που συγκινήθηκα και που περίμενα 9 χρόνια να 'ρθεις και να με δεις στο θέατρο. Ωραία που η κόρη μου με είπε λίγο "τρελή", όλα καλά» είπε με χιούμορ η Βάσω Λασκαράκη.

Ταυτόχρονα, η ηθοποιός ανέφερε στην συνέντευξή της πως είχε πολύ άγχος για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι, επειδή ήταν πολλά τα χρόνια που έλειπε. Γι' αυτό, όπως αποκάλυψε επέστρεψαν κι οι εφιάλτες στον ύπνο της - παρότι είχε χρόνια να δει - και όλοι είχαν σχέση με το ότι κάτι πήγαινε στραβά στην παράσταση.

Το θέατρο είναι η «λατρεία» της κι αυτό της το παραδέχτηκε και ο Λευτέρης Σουλτάτος.

«Δεν με είχε ζήσει ποτέ μέσα στο θέατρο αυτά τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί και φέτος κατάλαβε γιατί μου αρέσει. Γιατί μπορεί να γκρίνιαζα - στην πρεμιέρα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό μετά από 9 χρόνια - αλλά μου είπε ότι "Είσαι μαζόχα τελικά. Σου αρέσει, όσο και να γκρινιάζεις και να λες αυτό κι εκείνο" » είπε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CylWznqLefV/

Το νέο της βήμα ως παρουσιάστρια και το σχόλιο της μαμάς της

Ταυτόχρονα, όμως η Βάσω Λασκαράκη φέτος είπε το «ναι» και σε κάτι τελείως καινούργιο γι' αυτήν, την παρουσίαση μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Η ίδια εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη πως είπε το «ναι» γιατί είναι μια εκπομπή που μπορεί να δει όλη η οικογένεια κι έτσι δεν θα είχε να σκεφτεί αν θα μπορεί να την παρακολουθήσει η κόρη της ή αν θα πρέπει να είναι προσεκτική σε αυτά που λέει εξαιτίας της.

«Φέτος και πάλι ήμουν αρνητική στην αρχή, απλά μετά το μελέτησα λίγο παραπάνω. Ήταν η πρώτη φορά που είπα ότι αυτό το project ήταν πολύ κοντά σε εμένα. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και θέλει πολύ στοχοπροσήλωση και να είσαι διαβασμένος. Ήρθα σε αμηχανία, ”πήρα την γεύση” όμως πριν καν βγει το δελτίο Τύπου για την εκπομπή. Κάθε μέρα πήγαινα για πρόβα στο θέατρο και με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν όλα είναι καλά από τις κάμερες που έβλεπαν έξω από το θέατρο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε: «Εννοείται πως θα μάθω τι γίνεται, άλλα ένιωθα περισσότερο την ανάγκη να δω το αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι ο άλλος που βλέπει την εκπομπή να περάσει καλά, όταν αποφασίσει να τη δει», ενώ αποκάλυψε μάλιστα πως η μαμά της σχολίασε την εμφάνισή της εκπομπή της, λέγοντας: «Στην δεύτερη εκπομπή κάπως χαλάρωσα. Και η μαμά μου είπε ”παιδί μου μπράβο, η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη, στην πρώτη ήσουν πολύ αγχωμένη”».