Λίγο πριν τη μεγάλη κόντρα στο Πρώτος από εμάς, το κοινό ζήτησε από τον Άλκη να μείνει με την Κάτια

Κατερίνα Μπούσιου
Λίγο πριν τη μεγάλη κόντρα στο Πρώτος από εμάς, το κοινό ζήτησε από τον Άλκη να μείνει με την Κάτια

Οι δύο άντρες στην ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου στο Πρώτος από εμάς, ετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση. 

Έρωτες με εμπόδια και αμφισβητήσεις στο Πρώτος από εμάς. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, κάποιοι αποτυγχάνουν να κάνουν ένα βήμα προς την εξέλιξη και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν πια να κρατήσουν τα συναισθήματά τους κρυφά. Με ότι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται. Λίγο πριν την μετωπική σύγκρουση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και του Κώστα Φαλελάκη για τα μάτια της Αθηνάς Οικονομάκου, το κοινό απαίτησε να είναι το ζευγάρι μαζί.

Η έκπληξη της Λένας Δροσάκη και η ανατροπή με τον σύζυγο της Σοφίας

Μία από τις αποκαλύψεις της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς και της σειράς Ο Πρώτος από εμάς, είναι σίγουρα η Λένα Δροσάκη ως Έλενα. Έχοντας μετατρέψει τις αδυναμίες της ως γυναίκα σε δύναμη, αυτοσαρκάζεται διαρκώς και αντιμετωπίζει με κρυφό πόνο την ατυχία στην όλη προσπάθεια να γίνει μητέρα. Γιατί φανερά τα κουκουλώνει όλα. Προς το παρόν αντιστέκεται στον Νικόλα, αλλά κάποια στιγμή αυτό το ζευγάρι σίγουρα θα μας απασχολήσει. Και μέσα σε όλα είναι η καλύτερη φίλη της Κάτιας - Αθηνάς Οικονομάκου.

elena.jpg

Από τα πιο χαριτωμένα σημεία του χθεσινού επεισοδίου είναι και ο αστείος διάλογος σε app γνωριμιών. Τελικά στο επόμενο επεισόδιο, θα δεις πως εκείνος με τον οποίο μιλάει η Έλενα, είναι τελικά ο σύζυγος της Σόφιας, o Kοσμάς. Σε μία παρορμητική κίνηση που θα του στοιχίσει. Βασικά θα κάνει και τη Βίβιαν Κοντομάρη ως Σοφία να αισθανθεί καλύτερα που ετοιμαζόταν να τον απατήσει.

https://www.instagram.com/p/CyjDxDNIlPw/

Το κεντρικό όμως ζευγάρι της σειράς, δηλαδή η Αθηνά Οικονομάκου ως Κάτια και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, είναι εκείνο που αντιμετωπίζει και το πιο σοβαρό πρόβλημα. Εκείνος ως ψυχολόγος στο επάγγελμα κατάλαβαινε πως κάτι συμβαίνει μετά την επιστροφή της από το γαμήλιο ταξίδι της, γιατί συνεχώς τον αποφεύγει.

Μέχρι και στο κατώφλι του σπιτιού της έφτασε. Στο κατώφλι όμως του δικού του σπιτιού, φτάνει σε λίγες μέρες, ο σύζυγος της Κάτιας. Έχοντας βρει τον σκούφο του ξεχασμένο στο σαλόνι της Κάτιας, ο Έβαν θα του μιλήσει ανοιχτά.

https://www.instagram.com/p/CzKFR2pNAUq/

Βασικά, σχεδόν θα τον απειλήσει να μείνει διακριτικά μακριά από τη γυναίκα του. Και όπως καταλαβαίνεις, όσο δεν αποκαλύπτει η Κάτια την εγκυμοσύνη της στο παιδί του Άλκη, τον μικρό Φρόιντ όπως τον αποκάλεσε οι εντάσεις θα συνεχίζονται.

Το Twitter όμως είναι σαφέστατα με το μέρος του Άλκη. Και περιμένει από την Κάτια να βρει τη δύναμη και να του πει πως θα γίνει μπαμπάς. Έρχεται και αυτό.

Η χαρμόσυνη είδηση για Οικονομάκου - Χατζηαγγελάκη στο Πρώτος από Εμάς ξετρέλανε τους φανς