Ο Δημήτρης Σκουλός έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία απαθανατίζοντας τις γυναίκες της ζωής του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Δημήτρης Σκουλός έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία απαθανατίζοντας τις γυναίκες της ζωής του

Η 11χρονη κόρη του Δημήτρη Σκουλού έχει φτάσει σχεδόν τη μαμά της στο ύψος, ενώ στην φωτογραφία που τράβηξε ο Δημήτρης Σκουλός φαίνεται πως είναι ένα πολύ αθλητικό κορίτσι.

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει φωτογραφίσει κατά καιρούς πολλές γυναίκες και άντρες για διάφορα concepts. Ωστόσο, οι πιο ωραίες φωτογραφίες που έχει βγάλει ποτέ και μπορείς να δεις να βρίσκονται στον λογαριασμό του στο Instagram είναι αυτές των γυναικών της ζωής του, της συζύγου του της Τζέλας και των δύο κοριτσιών που έχουν αποκτήσει μαζί, την Μάιρα και την Ρέα.

Ο φωτογράφος πάντα μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για την οικογένειά του, ενώ όταν πριν δυο χρόνια ήρθε στη ζωή και η δεύτερη κόρη τους είχε γράψει σε ανάρτησή του: «Τρεις πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα».

skoulos346162549_1631404750671965_2841587269155534702_n.jpeg

H 11χρονη Μάιρα έγινε ολόκληρη γυναίκα

Αυτή την φορά ο Δημήτρης Σκουλός απαθανάτισε τις τρεις γυναίκες της ζωής του να κάνουν βόλτα γράφοντας στην λεζάντα «Αυτές...Μόνο». Σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται μάλιστα, πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η μεγάλη τους κόρη η Μάιρα, φτάνοντας σχεδόν στο ύψος τη μαμά της. Η 11χρονη βρίσκεται πια στην προεφηβεία κι όπως μπορείς να δεις δείχνει πως είναι ένα αρκετά αθλητικό κορίτσι, αφού τα ρούχα της παραπέμπουν σε κάποιον αθλητικό σύλλογο.

377293658_1426246311663334_1272705058901271378_n.jpg

Το μοντέρνο σπίτι τους

Το σπίτι που μένει ο φωτογράφος με την οικογένειά του είναι αρκετά μοντέρνο, ενώ στο εσωτερικό του επικρατεί το γκρι και το λευκό. Στο σαλόνι οι καναπέδες έχουν αντίστοιχες αποχρώσεις, ενώ υπάρχει μία τεράστια ξύλινη βιβλιοθήκη που χωρίζει τους χώρους μεταξύ τους. Πάνω στην βιβλιοθήκη υπάρχουν πολλά διακοσμητικά και φωτογραφίες, ενώ όσον αφορά τα δωμάτια των κοριτσιών τα προσαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες τους, γι' αυτό ειδικά τώρα που η Μάιρα είναι πιο μεγάλη υπάρχει και πιο μεγάλο γραφείο για να μπορεί να κάνει τα μαθήματά της.

Ο έρωτάς του για την Τζέλα

O Δημήτρης Σκουλός είναι τρελά ερωτευμένος με την συζυγό του, με την οποία είναι μαζί 14 χρόνια και πολλές φορές αναφέρεται σε αυτήν. Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχω πολύ καλό κορίτσι. Δεν είναι μόνο ότι είναι όμορφη γυναίκα, ότι είναι το κορίτσι μου, ότι είναι η γυναίκα μου. Έχω καλό άνθρωπο κοντά μου. Δεν κάνω τίποτα αν δε συμβουλευτώ τη γυναίκα μου. Για όλα. Κι εκείνη εμένα. Ομάδα. Αυτό περνάμε και στη μεγάλη, γιατί η μικρή δεν μπορεί να καταλάβει. Ότι είμαστε ομάδα».

Πάντως ο ίδιος λίγο καιρό αφότου απέκτησαν την 2η κόρη τους, είχε δηλώσει πως θα ήθελε και περισσότερα παιδιά, αφού οι στιγμές με την οικογένειά του είναι κάτι αναντικατάστατο γι' αυτόν.

«Ήθελα να κάνω παιδιά. Μ’ αρέσει η οικογένεια. Όλος μου ο ελεύθερος χρόνος είναι η οικογένειά μου. Δεν κάνω τίποτα άλλο, πέρα από το που πάω και παίζω τένις 1,2,3 φορές την εβδομάδα για μια ωρίτσα. Αυτή είναι η ζωή μου. Η δουλειά μου, η οικογένειά μου και τίποτα άλλο. Θα ήθελα να έχω περισσότερα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν η γυναίκα μου με βλέπει και με ακούει τώρα. Θα πάω σπίτι και θα με περιμένει τηγάνι. Είναι δυόμιση μηνών το μωράκι. Θηλάζει αποκλειστικά και έχουμε κάτι μαραθώνιους τώρα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.