Ένας νέος ρόλος και μία γυναίκα - παγίδα στο Ναυάγιο που προσπαθεί να σταματήσει τις έρευνες

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας νέος ρόλος και μία γυναίκα - παγίδα στο Ναυάγιο που προσπαθεί να σταματήσει τις έρευνες

Ο Γιώργης θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη δυσκολία στο Ναυάγιο χωρίς καν να το υποψιάζεται. 

Ο έρωτας θα μας απασχολήσει πολύ στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο». Δεν είναι μόνο ο Μάκης και η Λίνα, τα δύο παιδιά που γλίτωσαν από τη βύθιση του Φοίνιξ που είναι στο κέντρο της ιστορίας μας. Άλλα 3 ζευγάρια ζουν ανάμεσα στο παρόν και στο μέλλον, αλλά ένας από όλους θα αντιμετωπίσει έναν μεγάλο κίνδυνο. Μία γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του θα προσπαθήσει με τον μυστικό της ρόλο να τον καταστρέψει.

Ο Μάκης και η Λίνα έρχονται κοντά και ο Γιώργης ερωτεύεται τη λάθος γυναίκα

Στις παράλληλες και αρκετές προσωπικές ιστορίες στη σειρά «Το Ναυάγιο» τρεις από αυτές θα έχουν σημαντική εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια. Μετά από αρκετά εμπόδια, την απόσταση Αθήνα - Κρήτη να αποτελεί εμπόδιο, αλλά και ατυχείς συμπτώσεις, ο Μάκης και η Λίνα έρχονται πλέον κοντά σε ένα ραντεβού. Ενώ παράλληλα βλέπουμε όμως το μεγάλο μυστικό των γονιών τους, με τον πατέρα της Λίνας και τη μητέρα του Μάκη να έχουν στο παρελθόν σχέση.

Μέχρι όμως να βγει η αλήθεια στο φως, ο Βασίλης (Νίκος Γκέλιας) και η Στέλλα (Αμαλία Καβάλη) έρχονται κοντά. Σε έχω ήδη ενημερώσει ότι όλα προκύπτουν όταν εκείνος την επισκεφτεί για να της ζητήσει συγγνώμη που παρά τις προσπάθειές του, δεν προσπάθησε να σώσει τον σύζυγό της. Εδώ θα έχουμε εξελίξεις γιατί η Στέλλα κάποια στιγμή εντελώς τυχαία θα καταλάβει πως η Ασημίνα και πρώην σύζυγός του Βασίλη είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Γιώργη.

https://www.instagram.com/p/CzMLovfoI8-/

Από ήρωας, δολοφόνος: Το δόλιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο αποκαλύπτεται

Και εδώ ερχόμαστε στην ουσία. Ο Γιώργης (Γιώργος Χριστοδούλου) ως δημοσιογράφος συνεχίζει με πείσμα τις έρευνες για τις ευθύνες του ναυαγίου. Έχει ως συμμάχους τα θύματα, αλλά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης του βάζει συνέχεια εμπόδια ως δικηγόρος του πλοιοκτήτη. Κάποια στιγμή θα δούμε ένα νέο πρόσωπο, μία γυναίκα, να τον προσεγγίζει. Η Αλίκη λοιπόν γίνεται βοηθός του στην εφημερίδα και επιδιώκει να γίνουν ζευγάρι.

Ο Γιώργης δεν καταλαβαίνει πως ο στόχος της είναι να αλλοιώσει τα στοιχεία και να τον αποπροσανατολίσει. Βασικά να τον αναγκάσει να σταματήσει την έρευνα. Θα του κάνει κακό αλλά γρήγορα εκείνος έστω και αργά θα επανέλθει στο έργο του.

Άλλωσε αυτή είναι και η ουσία της υπόθεσης. Να φτάσουμε στην τιμωρία.