Τι κρύβει ο Γιάννης Στάνκογλου στο Ναυάγιο; Το κοινό συμβούλεψε την Παντούση να φύγει μακριά του

Κατερίνα Μπούσιου
Τι κρύβει ο Γιάννης Στάνκογλου στο Ναυάγιο; Το κοινό συμβούλεψε την Παντούση να φύγει μακριά του

Η έκπληξη με την ερμηνεία της Φωτεινής Ντεμίρη και το δεύτερο Ναυάγιο που θα ζήσει η Ειρήνη με τον γεμάτο μυστήριο Ιπποκράτη - Γιάννη Στάνκογλου. Too good to be true. 

Με ανθρώπινες συγκινητικές ιστορίες συνεχίζει το Ναυάγιο και με ερμηνείες που σίγουρα μπαίνουν στον κατάλογο με τις καλύτερες για τη φετινή σεζόν, αλλά και με αρκετό μυστήριο. Τίποτε δεν είναι δεδομένο, εκτός από τον έρωτα του Μάκη και της Λίνας, αλλά και τον φόβο που έχει το Twitter/X για την τύχη της Αναστασίας Παντούση. Τώρα πια είναι σίγουροι ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είναι η καταστροφή της. Χθες για μία ακόμη φορά προέβλεψαν το δυσοίωνο μέλλον της.

Η κρυφή ζωή δύο προσώπων

Όπως συμβαίνει σε όλες τις αξιόλογες σειρές μυθοπλασίας, έτσι και στο Ναυάγιο, οι δεύτεροι ρόλοι έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι δικές τους ιστορίες έχουν βάθος και αγωνία. Η περίπτωση για παράδειγμα του Πετρή (Έκτορας Λιάτσος), ο οποίος έχει αλλάξει ταυτότητα για να μην τον εντοπίσουν μετά το ναυάγιο πως είναι δολοφόνος, είναι μία από αυτές. Σε κάθε του βήμα οι φανς έχουν τη λαχτάρα μήπως τον καταλάβουν. Σκότωσε κατά λάθος και τώρα καλείται να ζήσει μέσω της ταυτότητας κάποιου που δεν έζησε στη βύθιση του πλοίου. Μόνο που αυτός ο κάποιος ανήκει σε συμμορία. Καταλαβαίνεις τι αγωνία θα ζήσουμε στο μέλλον.

petris.jpg

Από τα hit της βραδιάς η Φωτεινή Ντεμίρη. Η ηθοποιός που λατρέψαμε από το «Καφέ της χαράς», κάνει έναν πολύ ωραίο και διαφορετικό ρόλο ως η σπιτονοικοκυρά του Μάκη.

1698619135177-326887353-ntemiri.jpg

Είναι εκείνη που θα βοηθήσει στο μέλλον τη σχέση του με τη Λίνα. Η οποία κρύβει από πίσω της μία οικογενειακή βεντέτα, την οποία αγνοούν οι δύο νέοι. Ευτυχώς ο Μάκης είδε στην εφημερίδα πως η Λίνα ζει και θα την αναζητήσει.

Μία σειρά μόνος του ο Κακούρης στο Ναυάγιο, μαζί με ένα ζευγάρι που ήδη λάτρεψε το κοινό

ntemiri.jpg

Πάντως ένα μεγάλο μερίδιο της ιστορίας ανήκει στην Αναστασία Παντούση ως Ειρήνη και στον Γιάννη Στάνκογλο ως Ιπποκράτη. Όλοι μας έχουμε καταλάβει πως ο αξιωματικός του Λιμενικού που την έσωσε, κάτι κρύβει. Σίγουρα έχει συμμετοχή στην εξαφάνιση (από τη ζωή;) της γυναίκας του. Και έχει γίνει εμμονικός με την παραμονή της και τη φιλοξενία του. Έχει βρει και μία μεγάλη ευκαιρία, αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της εγκυμοσύνης της και του φόβου για να ξαναμπεί σε πλοίο.

Ο πατέρας της αναγκάστηκε να την αφήσει για να γυρίσει στους ασθενείς του στα Κύθηρα και χωρίς να το γνωρίζει αυτή ήταν μία παράτολμη απόφαση. Το Twitter/X διαμαρτυρήθηκε, αλλά μάταια.

Όλοι προβλέπουν πια ότι αυτός ο δρόμος για την Ειρήνη είναι χωρίς επιστροφή. Θα την μπλέξει στα δίχτυα του έρωτά του, χωρίς να ξέρει ότι εκείνος δεν είναι αυτό που δείχνει. Σαν την Ιουλία στο Προξενιό του Alpha.

Και εκείνη έγκυος στο παιδί ενός άλλου και ο νέος άντρας που μπαίνει στη ζωή της, έχει χάσει τη σύζυγό του.

Στο μέλλον θα δούμε τον Ιπποκράτη να δείχνει το άλλο του πρόσωπο. Το πιο σκληρό και βίαιο. Το ψυχολογικά ασταθές. Tη ζήλια του προς την Ειρήνη.

Αξίζει πάντως να δώσουμε και τα εύσημα στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, σε αυτό τον υπέροχο ρόλο ως ο δικηγόρος του Βασιλείου και πλοιοκτήτη του καραβιού. Παίζει υποδειγματικά τον πονηρό, κυνικό και ευέλικτο συνήγορο Μιλτιάδη Παντελίδη, που θα κάνει τα πάντα, χωρίς να κάνει τον ιδιαίτερα σκληρό, για να σωπάσουν οι επιζώντες.

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν είδαμε πάντως καθόλου τον Λεωνίδα Κακούρη ως Στελλή. Δικαίως ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες του κοινού.

kakouris.jpg