Από ήρωας, δολοφόνος: Το δόλιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο αποκαλύπτεται

Κατερίνα Μπούσιου
Από ήρωας, δολοφόνος: Το δόλιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο αποκαλύπτεται

Και ένας νέος ανέλπιστος έρωτας γεννιέται στη σκιά της τραγωδίας του Φοίνιξ. Το Ναυάγιο μεταμορφώνεται σε μία ρομαντική και παράλληλα αστυνομική περιπέτεια. 

Επεισόδιο το επεισόδιο, η σειρά «Το Ναυάγιο» εξελίσσεται στην έκπληξη της χρονιάς. Γιατί συνδυάζει ένα ιστορικό γεγονός, μαζί με ρομαντισμό και αστυνομική πλοκή. Στο τρίτο κομμάτι, έχουμε εξελίξεις. Μέχρι να δούμε την απόδοση ευθυνών για το ναυάγιο του Φοίνιξ, κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να καλύψουν τις παρανομίες τους. Ο Ιπποκράτης είναι ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο. Τι μηχανεύτηκε για να καλύψει την ενέργειά του;

Αν νόμιζες πως είναι αθώος, θα αναθεωρήσεις

Η μαγεία της σειράς, είναι και μεταξύ άλλων το πολύ καλό του καστ. Κανείς δεν περισσεύει στο Ναυάγιο και όλοι, εν δυνάμει είναι πρωταγωνιστές. Σε αυτό το πολύπλοκο και πολυπρόσωπο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί μετά το ναυάγιο του Φοίνιξ, θα δούμε και εξελίσσονται οι ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες.

Στα επόμενα επεισόδια, θα καταλάβεις καλύτερα πως ο χαρακτήρας του Ιπποκράτη-Γιάννη Στάνκογλου , του ήρωα αξιωματικού του λιμενικού που έσωσε επιβάτες και κυρίως την Ειρήνη, είναι ο χειρότερος όλων. Ενώ μοιάζει ήπιος (πιο cool και καλοσυνάτος ever) είναι ραδιούργος.

https://www.instagram.com/p/CygHTJsoolG/

Γιατί μηχανεύτηκε κάτι αρκετά έξυπνο για να καλύψει τα ίχνη της γυναίκας του Κλαίρης η οποία αγνοείται και η αδελφή της τον κατηγορεί ότι της έχει κάνει κακό.

Έβαλε μία βαλίτσα της με τα αρχικά της, στην αποθήκη όπου βρέθηκαν αντικείμενα του καραβιού από τους διασωθέντες και όσους έχασαν τη ζωή τους. Ότι βρέθηκε στις ακτές δηλαδή.

Μία σειρά μόνος του ο Κακούρης στο Ναυάγιο, μαζί με ένα ζευγάρι που ήδη λάτρεψε το κοινό

Με αυτό θα θολώσει τα νερά. Όλοι πια θα πιστέψουν ότι η σύζυγός του ταξίδεψε με το πλοίο και καθώς το πτώμα της δεν βρέθηκε, θα θεωρείται αγνοούμενη. Αυτό βέβαια είναι για να κερδίσει χρόνο. Γιατί τον σκληρό του χαρακτήρα θα τον δείξει και στην Ειρήνη αργότερα. Κάποιοι στοιχείο θα βρεθεί και θα προδοθεί. Αυτό ας το θυμάσαι.

Γιατί οι εικασίες που έχουν κάνει αρκετοί τηλεθεατές ότι η σύζυγός του μπορεί να είναι θαμμένη στο κήπο, μπορεί να έχει μία βάση αλήθειας.

Ένα ακόμη ειδύλλιο

Έχουμε όμως και ευχάριστα στην ιστορία μας. Εκτός του ειδυλλίου Μάκη και Λίνας, θα μας απασχολήσει και το φλερτ μεταξύ Στέλλας (Αμαλίας Καβάλη) και του Βασίλη (Νίκος Γκέλιας).

Η έλξη μεταξύ τους θα προκύψει μετά από μία επίσκεψη που θα της κάνει εκείνος. Για να της πει για τον ήρωα σύζυγό της που έσωσε τόσους και τόσους επιβάτες στο ναυάγιο, αλλά ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

https://www.instagram.com/p/CzMLovfoI8-/

Λέτε αυτή η παρηγοριά να φέρει έναν νέο έρωτα; Θα έχει ενδιαφέρον γιατί, στην αρχή της σειράς είδαμε πως ο Βασίλης δεν ήταν επίσης τόσο ήπιος χαρακτήρας.