Η Σοφία Καρβέλα έχει «Αγάπη Υπερβολική» για τους γιους της και τη μόδα

Η Σοφία Καρβέλα έχει «Αγάπη Υπερβολική» για τους γιους της και τη μόδα

Η Σοφία Καρβέλα έχει σχέση λατρείας με τους γιους της, Νίκο και Νέστορα Πανουργιά. Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες από την Αμερική.

Μια αρκετά καλή περίοδο της ζωής της διανύει η Σοφία Καρβέλα στην Αμερική όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους γιους τους.

Η fashion stylist και η οικογένειά της πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ελλάδα ενώ πρόσφατα υποδέχθηκαν την Άννα Βίσση στη Νέα Υόρκη όπου πέρασαν ποιοτικό χρόνο μακριά από τα media.

Μαμά και κόρη συνεργάζονται αφού η 40χρονη επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, εντός αλλά και εκτός σκηνής. Η τραγουδίστρια έχει αναφέρει δημόσια αρκετές φορές το πόσο πολύ εμπιστεύεται την κρίση της Σοφίας σε θέματα μόδας.

Η Σοφία Καρβέλα είναι η πιο τρυφερή μαμά της showbiz

Η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται καθημερινά στο Instagram στιγμιότυπα από την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή στη Νέα Υόρκη. Οι δύο μεγάλες της αγάπες δεν είναι άλλες από τα παιδιά της και τη μόδα, με την ίδια να δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη μετά από την στροφή που έκανε στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CzRcyGqOpvt/

«Δύσκολο να βρεις καλύτερη ψυχαγωγία», έγραψε πρόσφατα η Σοφία Καρβέλα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

sofia21.jpg

Οι δύο γιοι της, ο 7χρονος Νέστορας και ο 10χρονος Νίκος Πανουργιάς έχουν μεγαλώσει αρκετά και είναι οι μεγάλες αδυναμίες των γονιών αλλά και της γιαγιάς τους, Άννας Βίσση.

sofia20.jpg

Η γνωστή σχεδιάστρια-στυλίστρια φροντίζει να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στα παιδιά της, κάνοντας μαζί τους βόλτες ή άλλες fun δραστηριότητες.

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», έχει δηλώσει με ειλικρίνεια η Σοφία Καρβέλα.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι η Άννα Βίσση εμφανίστηκε με πολύ μακριά μαλλιά

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» η 40χρονη μίλησε για τη ζωή με την οικογένειά της στην Αμερική, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκεί βρήκε τον εαυτό της.

«Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα», δήλωσε η Σοφία Καρβέλα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela