Η Κατερίνα Παπουτσάκη πήγε βόλτα με τον αδερφό της τον Γιάννη: 7 ακόμα γνωστές Ελληνίδες με αδερφό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη πήγε βόλτα με τον αδερφό της τον Γιάννη: 7 ακόμα γνωστές Ελληνίδες με αδερφό

Θυμάσαι τον αδερφό της Κατερίνας Καινούργιου, της Αθηνάς Οικονομάκου ή της Ελένης Μενεγάκη;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές, όχι μόνο από την δουλειά της αλλά και από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της. Παρότι, κεντρικό ρόλο σε αυτές τις αναρτήσεις έχουν τα παιδιά της, ο Μάξιμος και ο Κίμωνας, η ίδια έχει δημοσιεύσει στιγμές και με άλλα μέλη της οικογένειάς της, όπως ένα βίντεο με τον μπαμπά της που τραγουδούν αλλά και πιο πρόσφατα μια σπάνια φωτογραφία της με τον αδερφό της τον Γιάννη, με τον οποίο μοιάζουν πολύ.

«Ο αδερφός μου είναι καλύτερος από τον δικό σου» έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

400048062_354429880296608_4395279388907902949_n.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως δεν είναι η μόνη γνωστή Ελληνίδα που είναι περήφανη για τον αδερφό της. Ανά διαστήματα έχουμε δει αρκετές διάσημες να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τους αδερφούς τους. Ορισμένες φορές η ομοιότητα είναι εμφανής, ενώ σε άλλες δε διακρίνεται και τόσο εύκολα.

Για παράδειγμα, Γιάννη λένε και τον αδερφό της Σίσσυς Χρηστίδου, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων με donuts. Ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του από την ιδιαίτερη πατρίδα τους τη Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια επεκτάθηκε και στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια πάντα τον στηρίζει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφία τους μέσα από κάποιο από τα καταστήματά του. Ταυτόχρονα, όλες οι τούρτες των αγοριών της έχουν την υπογραφή του «θείου Γιάννη».

https://www.instagram.com/p/CYbDgIBB5S6/

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχει επίσης έναν αδερφό, τον Νικήτα - Αλέξανδρο. Σε ένα Q&A που είχε κάνει κάποια στιγμή στο Instagram με τους followers της, κάποιος της ζήτησε μια φωτογραφία του αδερφού της κι εκείνη απάντησε κατευθείαν στο «αίτημα» δημοσιεύοντας μία. Η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με εκείνον και μάλιστα τον Μάιο έγινε και νονά της κόρης του, που πήρε το όνομα Άρτεμις - Εύα. Σε αντίθεση πάντως με την ηθοποιό, ο Νικήτας Οικονομάκος επιλέγει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι μαθηματικός και επιχειρηματίας.

Νικήτα λένε όμως και τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, η οποία με μεγάλη χαρά τον πάντρεψε το καλοκαίρι με την Άννα Πρέλεβιτς. Ο Νικήτας ασχολείται με τα ναυτιλιακά εξαιτίας των οποίων αρκετά συχνά χρειάζεται να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.

Kαι η Κατερίνα Καινούργιου έχει όμως έναν αδερφό, τον Πάνο, ο οποίος διατηρεί κατάστημα εστίασης. Βλέποντας την παρουσιάστρια και τον αδερφό της με μια πρώτη ματιά ίσως δεν καταλάβαινες πως είναι αδέρφια, γιατί δεν έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Γι' αυτό και έχουν υπάρξει αρκετές φορές που έχει γίνει η παρανόηση μετά από κοινή τους έξοδο πως πρόκειται για κάποιον νέο σύντροφό της.

katerina_kainourgiou_aderfos.jpg

Από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που έχει αδερφό αλλά κι η Ελένη Μενεγάκη. Αδερφός της παρουσιάστριας είναι ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος μπορεί να είναι γιος της μαμάς της με τον πατριό της, Στέλιο Μισόκαλο, αλλά οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. Μάλιστα, ο Θοδωρής παρότι σπούδασε Νομική και για λίγο άσκησε τη δικηγορία, πλέον έχει αναλάβει το management της επιχείρησης του Μάκη Παντζόπουλου - του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη - στην Άνδρο.

H ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου από την άλλη έχει κι εκείνη έναν αδερφό, τον Γρηγόρη, με τον οποίο, όμως σε αντίθεση με τις προηγούμενες Ελληνίδες celebrities έχουν κάτι κοινό όσον αφορά τα επαγγελματικά τους κι αυτό είναι η αγάπη τους για την υποκριτική. Ο Γρηγόρης Τουμασάτος είναι επίσης ηθοποιός και έχει παίξει σε αρκετές σειρές.

201910151120550.6048_GRIGORIS_TOYMASATOS_MARIANA_TOYMASATOY_14102019.jpeg

NDP PHOTOS

Κι η Μαρία Ναυπλιώτου όμως, έχει έναν αδερφό, τον Στάθη με τον KATEοποίο είναι πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα, οι δυο τους περνούν πολύ συχνά και τις καλοκαιρινές τους διακοπές παρέα, αφού μιας κι εκείνος μένει μόνιμα στην Γερμανία είναι μια ευκαιρία να είναι για λίγο ξανά μαζί.

https://www.instagram.com/p/ChEm8ktqlTH/