Στον Άγιο Δομίνικο η Καλομοίρα έβαλε «στόχο» να φτιάξει το ωραιότερο photo άλμπουμ

Στον Άγιο Δομίνικο η Καλομοίρα έβαλε «στόχο» να φτιάξει το ωραιότερο photo άλμπουμ

Η συμπαρουσιάστρια του «I'm a celebrity get me out of here» απολαμβάνει την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο και κάνει τα ωραιότερα posts. Οι φωτογραφίες από την Καραϊβική και η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Καλομοίρα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του reality «I’m a celebrity get me out of here» στο οποίο βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

Πρόσφατα ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία τους παιδιά την επισκέφτηκαν και πόζαραν μαζί της στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντάς μας ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της showbiz.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ζουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και έχουν επιλέξει ως βάση τους την Washington.

H Καλομοίρα πιο ξανθιά από ποτέ

H δημοφιλής τραγουδίστρια απολαμβάνει στο έπακρο το νέο της ρόλο και την παραμονή στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, ποζάροντας διαρκώς στα πιο Instagrammable σημεία της περιοχής.

Πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο η Καλομοίρα απέκτησε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό look. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο κούρεμα σε ξανθιά πλατινέ απόχρωση που αποκάλυψε στο φετινό MadWalk.

https://www.instagram.com/p/CzKEbsjNuDK/

Σχετικά με την απόφασή της να αλλάξει χρώμα μαλλιών μετά από πολλά χρόνια η τραγουδίστρια είχε εκμυστηρευτεί: «Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και ρώτησα τον Γιώργο για την αλλαγή που θα κάνω, επειδή δεν ήμουν πολύ καλά είπα να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά. Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη».

Tα comfy looks της τραγουδίστριας

Για τα γυρίσματα του reality η Καλομοίρα έχει επενδύσει σε άνετα, comfy looks που απαρτίζονται από baggy παντελόνια, κορμάκια, βερμούδες και χρωματιστά tops.

https://www.instagram.com/p/CzBrm7votZ9/

Έκτοτε η ίδια δεν σταματά να φωτογραφίζεται, με το νέο look να αναδεικνύει τα γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

«Δεν ξέρω γιατί έγραφαν κάτω από τη φωτογραφία ότι είμαι αγνώριστη. Τι να σου πω; Με ρωτάνε στο δρόμο «έχεις κάνει αυτό;». Συνήθως όταν με βλέπουνε από κοντά μου λένε πως είμαι πιο όμορφη. Πως φαίνομαι στην τηλεόραση; Έτσι είμαι! Δεν βάζω φίλτρα, το πιο ωραίο φως θα βάλω! Το πιο ωραίο φως που μπορώ να βρω, θα βάλω! Θα σου πως εγώ τι κάνω! Βάζω αγγούρια στα μάτια, βάζω πολλές κρέμες να μην σκληρό το δέρμα», ανέφερε πρόσφατα η Καλομοίρα στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τα σχόλια που δέχθηκε στο Instagram για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Oι fans της τραγουδίστριας αφήνουν συχνά κολακευτικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram τονίζοντας πόσο γλυκιά και όμορφη δείχνει στα τελευταία posts.

sxolia.jpg

Ο σύζυγος και τα παιδιά της Καλομοίρας ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για τη γιορτή του Δημήτρη

https://www.instagram.com/p/CyTY-Bjtr2d/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την παραμονή της Καλομοίρας στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή κεντρικής: itskalomira