Γιώργος Καράβας:Έτρεξε 42 χλμ στον Μαραθώνιο & στον τερματισμό τον περίμενε η πιο μεγάλη επιβράβευση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γιώργος Καράβας:Έτρεξε 42 χλμ στον Μαραθώνιο & στον τερματισμό τον περίμενε η πιο μεγάλη επιβράβευση

Τα παιδιά του Γιώργου Καράβα και η σύζυγός του Ραφαέλα τον υποδέχτηκαν στο Καλλιμάρμαρο και του έδωσαν κουράγιο στα τελευταία μέτρα του Μαραθωνίου.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι μαζί περίπου 11 χρόνια και είναι από τα πολύ ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα δύο τους παιδιά, ο 10χρονος Φίλιππος και η 8χρονη Καλλιόπη. Το ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα social media κι έτσι πολύ συχνά βλέπουμε στιγμές από την καθημερινότητά τους και με τα δυο τους παιδιά, μέσα από διάφορα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν.

Ο Γιώργος Καράβας έτρεξε 42χλμ κι η οικογένειά του τον περίμενε στον τερματισμό

Η Ραφαέλα Ψαρρού, ο Φίλιππος, η Καλλιόπη και φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο περιμένοντας τον μπαμπά Γιώργο Καράβα να τερματίσει, αφού φέτος για πρώτη φορά ο ίδιος επέλεξε να πάρει μέρος στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τρέχοντας και τα 42 χιλιόμετρα. Οι στιγμές στα λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό ήταν πολύ συγκινητικές γι' αυτόν και την οικογένειά του, με τα παιδιά του να μπαίνουν μέσα στο στάδιο για να κάνουν μαζί του τα τελευταία μέτρα, δίνοντάς του κουράγιο και την γυναίκα του να του δίνει μια πολύ τρυφερή αγκαλιά στον τερματισμό.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media μετά το τέλος του αγώνα έγραψε γι' αυτήν την μοναδική εμπειρία που βίωσε: «Αυτό που ξεκίνησε ως μια συζήτηση με τον αγαπημένο μου φιλο @stefanos_zythos_ ένα βράδυ στο σπίτι μου ( 13/10/23 ), ολοκληρώθηκε σήμερα με τον ωραιότερο τρόπο! Με λιγότερο από ένα μήνα προπόνησης και χωρίς να έχω κάνει ποτέ μου τέτοιου είδους άθληση , σήμερα , με απόλυτη βεβαιότητα μπορώ να σας πω ότι έζησα την ομορφότερη στιγμή της ζωής μου, όταν τα δυο μου παιδιά με υποδέχτηκαν στο Καλλιμάρμαρο! Να βάζετε στόχους και να μην αφήνετε κανένα να σας λέει τι μπορείτε και τι όχι … ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ! Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που πίστεψαν στο στόχο μου και με βοήθησαν να τον κατακτήσω».

Η Ραφαέλα Ψαρρού με την σειρά της έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο δικό της προφίλ στο Instagram, συγχαίροντας τον «ήρωα» της οικογένειάς τους.

«Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για αυτό που κατάφερες να κανείς αλήθεια!
Μέσα σε μόνο 1 μήνα και όμως τα κατάφερες! Είσαι ο ήρωάς μας! Ό,τι βάζεις στόχο το καταφέρνεις και αυτό είναι τρανό παράδειγμα για όλους μας! Σε ευχαριστούμε που ομορφαίνεις την ζωή μας και μας παρακινείς κάθε στιγμή για το καλύτερο» έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

H αλήθεια είναι πως όποιος έχει πάρει μέρος στον Μαραθώνιο αλλά και σε οποιουδήποτε είδους αγώνα δρόμου γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι και πόση ανακούφιση, χαρά και περηφάνια νιώθει κανείς όταν τερματίζει. Όταν δε σε περιμένει κι η οικογένειά σου εκεί, όπως έγινε και στην περίπτωση του Γιώργου Καράβα, τότε η συγκίνηση και ευτυχία που αισθάνεσαι είναι ακόμη πιο έντονες.

Η στήριξη από την σύζυγό του

Πάντως, η Ραφαέλα, η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, όπως κάνει πάντα έτσι και αυτή την φορά, δεν ήταν μόνο εκεί για να τον καμαρώσει στον τερματισμό αλλά αυτόν τον 1 μήνα, που όπως ανέφερε ο ίδιος έκανε προπόνηση για τον Μαραθώνιο ήταν δίπλα του για να τον στηρίζει, αφού όπως είχαμε δει μέσα από το Instagram της έτρεχαν μαζί κάθε πρωί και στην συνέχεια έτρωγαν ένα δυναμωτικό πρωινό.

https://www.instagram.com/p/CzdbkPHsVHU/

Η ίδια σε συνέντευξή της στο Breakfast@Star το 2022 είχε αναφερθεί στη σχέση τους και το πώς παραμένουν αγαπημένοι τόσα χρόνια, ενώ εκείνος δέχεται τον θαυμασμό άλλων γυναικών, λέγοντας: «Για να ζηλέψεις κάποιον θα πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα. Θα ζήλευα αν έβλεπα τον άντρα μου να κοιτάει αυτός μια γυναίκα, όχι να τον κοιτάνε οι γυναίκες. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, πάντα βρίσκουμε χρόνο, είτε για ένα ταξιδάκι μικρό, είτε οι δυο μας με τους φίλους μας, έχουμε δύο παιδιά, αλλά έχουμε και το μεταξύ μας που πρέπει να φροντίσουμε».