28 χρόνια μετά το «Miss World» η Ειρήνη Σκλήβα κρατά ακόμα τα ενθύμια από την καριέρα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
28 χρόνια μετά το «Miss World» η Ειρήνη Σκλήβα κρατά ακόμα τα ενθύμια από την καριέρα της

Η Ειρήνη Σκλήβα στέφθηκε Μις Κόσμος 1996 και παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο της showbiz. Η ιστορία με το φόρεμα των καλλιστείων και τα ψεύτικα προφίλ στα social media.

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι ένα από τα μοντέλα που έχουν διαγράψει λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας και μεσουρανούσαν στις πασαρέλες των 90's.

Το 1996 η Ελληνίδα καλλονή συμμετείχε στον εγχώριο διαγωνισμό ομορφιάς «Σταρ Ελλάς» και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας και στο διαγωνισμό Mις Κόσμος όπου κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο στέμμα και να στεφθεί Miss World.

Το μοντέλο κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 88 διαγωνιζόμενες, φέρνοντας στη χώρα μας μια πολύ σημαντική διάκριση.

Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε έναν τόσο μεγάλο τίτλο και δήλωνε τότε:

«Είχα την αίσθηση ότι ήταν απλώς μια άλλη πρόβα, στις πρόβες, σε μια πρόβα, με είχαν χρησιμοποιήσει ως εικονική νικήτρια».

H 20χρονη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα είναι ίδια η μαμά της και θα μπορούσε άνετα να στεφθεί Miss World

Το φόρεμα των καλλιστείων και τα ψεύτικα προφίλ στα social media

Πριν λίγες ημέρες η εκπομπή «Cash or Trash» φιλοξένησε την σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη η οποία έβγαλε σε δημοπρασία το φόρεμα που φέρεται να φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα την βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος 1996.

skliva1.jpg

Οι επενδυτές που συμμετέχουν στην εκπομπή της Δέσποινας Μοιραράκη αποφάσισαν πως το συγκεκριμένο φόρεμα έχει τη δική του ιστορία και έτσι θα έπρεπε να βρεθεί σε μια μεγάλη δημοπρασία.

«Είχαμε φτιάξει τότε τις εμφανίσεις της για την βραδιά των καλλιστείων για τα Σταρ Ελλάς και μας εμπιστεύτηκε και στη συνέχεια για τα Μις Κόσμος. Σε αυτό το φόρεμα της κρέμασαν την κορδέλα της Μις Κόσμος. Είναι υψηλή ραπτική, φτιάχτηκε πάνω στο σώμα της, είναι κεντημένο με χρυσή κλωστή, μεταξωτό ύφασμα», είπε on air η Αθηνά Τρανούλη.

Μετά την προβολή του επεισοδίου η Ειρήνη Σκλήβα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ενημέρωσε πως το φόρεμα που φορούσε τη βραδιά της στέψης της στο Miss World παραμένει στην κατοχή της και δεν διατέθηκε ποτέ προς δημοπρασία. το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου💕

«Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου», έγραψε η Ειρήνη Σκλήβα στον προσωπικό της λογαριασμό.

skliva2.jpg

Πρόσφατα η Ειρήνη Σκλήβα έκανε μια ανάρτηση, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα πλαστοπροσωπίας. Αρκετοί επιτήδειοι έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ με το όνομα της 45χρονης, προσπαθώντας να εξαπατήσουν τους θαυμαστές της εστεμμένης.

skliva3.jpg

Η 20χρονη Μαριτίνα Χυδήρογλου είναι το mini me της μαμάς της

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα, Μαριτίνα Χυδήρογλου είναι σήμερα 20 ετών και σπουδάζει Διεθνή Επιχειρηματικότητα και Μarketing σε ιδιωτική σχολή. Η νεαρή κοπέλα έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά, πράσινα μάτια και χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της.

1699866570548-836722385-skliva2-(1).jpg

Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της θα μπορούσε να αποτελέσει εισιτήριο για μια καριέρα στο modeling ωστόσο η φοιτήτρια δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τον χώρο της μόδας.

Πηγή κεντρικής: ndp