Ο Λεβεντογιάννης έγινε ο ήρωας στους Παγιδευμένους πριν γίνει δολοφόνος και ζήσει έναν εφιάλτη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεβεντογιάννης έγινε ο ήρωας στους Παγιδευμένους πριν γίνει δολοφόνος και ζήσει έναν εφιάλτη

Συν μία δολοφονία που βάζει σε κίνδυνο την οικογένεια της Άννας. Οι Παγιδευμένοι στην πιο κρίσιμη στιγμή τους με τον Λεβεντογιάννη ως εισαγγελέα Μαρκέτο να βλέπει την καριέρα του να καταστρέφεται. 

 

Στιγμή δεν έχουν ησυχάσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μετά τον τηλεοπτικό τους γάμο στη σειρά Παγιδευμένοι. Μετά την απαγωγή, έρχεται ο χειρότερος εφιάλτης τους. Ο εισαγγελέας Μαρκέτος γίνεται δολοφόνος και μία ακόμη δολοφονία θέτει ύποπτες τις οικογένειές τους. Με λίγα λόγια μεγάλη αναταραχή για το κοινό στο Twitter/X που χθες έχρισε λαϊκό ήρωα τον Μιχάλη που έσωσε το κορίτσι του.

Μία επιστροφή από το παρελθόν βάζει σε κίνδυνο την παρέα των 5

Το καλό με τη σειρά Παγιδευμένοι είναι πως το κοινό δεν μένει στιγμή σε ησυχία γιατί υπάρχει μία πλοκή τόσο ιδιαίτερη, που θυμίζει τις παλιές καλές αστυνομικές σειρές. Με το καστ ήδη στην δεύτερη σεζόν με τη χημεία του, να αποδεικνύει πως ήταν η ιδανικότερη επιλογή. Μετά από αρκετά επεισόδια αγωνίας, χθες είχαμε το κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου, πριν ξεκινήσει ένας άνευ προηγουμένου εφιάλτης.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως εισαγγελέας Μαρκέτος χθες είχε την τιμητική του. Και οι θαυμάστριες του τα έδωσαν όλα, όταν με αυταπάρνηση βρήκε τελικά την είσοδο στο κρησφύγετο που ήταν φυλακισμένη η Άννα. Και όταν κράτησε στην αγκαλιά του το κορίτσι του, το Twitter/X «έλιωσε».

Η συνέχεια όμως θα είναι συγκλονιστική. Μπορεί περιστασιακά να αφήνεται ελεύθερος ο Παναγιώτης Βερβερίδης, δολοφόνος - απαγωγέας, της Κατερίνας και της Άννας, αλλά η ομάδα των Δημήτρη, Ανδρέα, Σταύρου, Αγγελικής και Άννας, η χρυσή πεντάδα των φίλων, προσπαθεί να τον συλλάβει ξανά. Μόνο που σε αυτή τη συμπλοκή στο σπίτι του παππού του, ο δολοφόνος αρπάζει το όπλο του πατέρα του Δημήτρη που δουλεύει ως σωματοφύλακας και πυροβολεί τον Ανδρέα.

Έρευνα σε αδιέξοδο, μία απαγωγή και ένας οριστικός χωρισμός στους Παγιδευμένους

https://www.instagram.com/p/CzmYU0GsJHS/

Πάνω στην άμυνα ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, αρπάζει το όπλο του φίλου του και τελικά σκοτώνει τον δολοφόνο. Όπως φαντάζεσαι αυτό σημαίνει ότι μπαίνει πλέον σε διαθεσιμότητα και μέχρι να βγει από το νοσοκομείο ο Ανδρέας, όπου θα καταστρωθεί σχέδιο δράσης.

https://www.instagram.com/reel/CzWJyuNO9zh/

Μέσα σε όλα επιστρέφει ο Άκης ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά στον Χατζή για να του θυμίσει τη συμφωνία τους πως θα τον βοηθούσε να φύγει από τη χώρα. Επειδή όμως τον εντοπίζει ο Θοδωρής, ξαφνικά ο Άκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μαμά της Άννας, την αδελφή της και τον παππού Γεράσιμο για να του υπενθυμίσουν πως δεν έχει τιμωρηθεί για τη δολοφονία της Μυρτώς στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ο Άκης πέφτει νεκρός και η οικογένεια της Άννας μαζί με τον Γεράσιμο είναι ύποπτοι για τον φόνο γιατί είναι και οι τελευταίοι που τον είδαν. Καλά τα είπε χθες ο Κίμων Κουρής σε μία αποστροφή του ρόλου του: «Σε εμάς τυχαίνουν όλα;»