H 8χρονη Τζωρτζίνα Λιώση είναι το ίδιο «ψαγμένη» με τον 36χρονο εαυτό της και αυτή είναι η απόδειξη

H 8χρονη Τζωρτζίνα Λιώση είναι το ίδιο «ψαγμένη» με τον 36χρονο εαυτό της και αυτή είναι η απόδειξη

Μπορεί οι εικόνες που έχουμε από την «μικρή Τζωρτζίνα» να μην είναι πολλές αλλά είναι αρκετές για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. 

Μία γλυκιά παιδική ανάμνηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram η Τζωρτζίνα Λιώση, αναρτώντας μία φωτογραφία σε story.

Στη φωτογραφία απεικονιζόταν η ίδια σε ηλικία 8 ετών, προσπαθώντας να λύσει ένα σταυρόλεξο. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», σχολίασε την χαριτωμένη ανάμνηση γράφοντας «Αναζητώντας το ποίημα του Κίπλινγκ με 2 γράμματα από 8 ετών», δείχνοντας μας για ακόμα μία φορά πόσο ξεχωριστό πλάσμα είναι.

liosi-mikri.png

Μπορεί οι εικόνες που έχουμε από την «μικρή Τζωρτζίνα» να μην είναι πολλές, ωστόσο η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει ξανακάνει δύο ακόμα throwback και μας έχει δείξει φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Τζωρτζίνα Λιώση είχε αναφερθεί στην παιδική της ηλικία, εστιάζοντας στο γεγονός ότι την έχει συνδέσει σε μεγάλο βαθμό με το Μάτι. «Οι φίλοι μου ήταν εκεί, ενώ στην Αθήνα πηγαίναμε μόνο για το σχολείο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε εκείνο το μέρος, αλλά δυστυχώς το πένθος δεν θα φύγει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Παρ’ όλα αυτά, για μένα το Μάτι εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον χάρτη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ένα ξεχωριστό κορίτσι σε όλα του!

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι ένα κορίτσι που έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τα σταθερά της βήματα στην υποκριτική και την ομορφιά της, αλλά και για τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αποφασίζει να απολαμβάνει τη ζωή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το «πάρτι αγάπης» που έκανε μαζί με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Ντένη Μακρή, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ».

Η απόφαση για αυτό το ξεχωριστό πάρτι μάλιστα «μπέρδεψε» τα μέσα ενημέρωσης κάνοντας όλους να πιστέψουν πως το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε. Αυτό, ωστόσο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως δήλωσε αργότερα η Λιώση.

Συγκεκριμένα, σχετικά με αυτό το ζήτημα, η ίδια έχει πει «Ήταν μία επιλογή να κάνουμε μια γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που μάλλον ορίζεται από τους περισσότερους ανθρώπους ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό γάμο. Δεν υπάρχει ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους».

Καλογήρου- Μαρκουλάκης δίδαξαν τηλεόραση στον Γιατρό και η χημεία τους μας θύμισε το 2002